Снимка: БТА
fallback

Принс е бил кремиран и почетен от най-близките си хора на частна възпоменателна служба,а прахът му ще бъде положен на място, което ще бъде запазено в тайна, предаде Асошиейтед прес, като се позова на импресариото на американската поп звезда.

Oще по темата
Музикантът почина на 57-годишна възраст в четвъртък.

Ивет Ноел-Шуър съобщи в изявление, че семейството и приятелите на певеца са се събрали "на частна, красива церемония, за да се сбогуват любещо с него. Тя не уточни кога се е състояла службата.

Близки на Принс като басиста Лари Греъм бяха забелязани да влизат вчера в имението на покойната звезда в предградие на Минеаполис "Пейсли парк". Сестрата на певеца Тайка Нелсън и зет му Морис Филипс също бяха видени на място, както и автомобили на фирма за кетъринг.

Стотици фенове се бяха събрали пред комплекса в град Чанхасън, където Принс живееше и записваше своите песни. Оградата на имението бе покрита с пурпурни балони, цветя, рисунки, китари и други предмети и вещи.

Аутопсията на Принс бе направена в петък, но властите не посочиха причина за смъртта му, като се ограничиха да кажат, че резултатите ще станат известно след дни или дори след седмици. Ноел-Шуър също заяви, че причината за смъртта на звездата е неизвестна. Резултатите от аутопсията ще станат известни най-рано след четири седмици, посочи тя.

Принс бе открит безжизнен в асансьор в "Пейсли парк". Шерифът на окръг Карвър каунти, където се намира имението, и съдебните медици отказаха да разкрият дали предписани лекарства са били взети от дома на певеца след смъртта му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Дърт Крейзър

преди 8 години

Принц не е толкова зле като , Карадайн дето го намериха в гардероба, увиснал на топките си ... Тоя само е подсмърчал - без да има хрема

15

Анонимен

преди 8 години

До т*панара Членска карта 7:Детето му е починало, но творчеството му има много по-голяма стойност от всички безсмислени деца, които си нацвъкал ти и такива като теб!

14

!!!!

преди 8 години

До ннВелик е точно с песните си, които са непреходни! Не с пикантерии от живота си!!Той е доказал себ си изпълнител, песните му се слушат от няколко поколения! Смешно е да говорите такива неща, просто смешно!

fallback