16

Дърт Крейзър

преди 8 години

Принц не е толкова зле като , Карадайн дето го намериха в гардероба, увиснал на топките си ... Тоя само е подсмърчал - без да има хрема

15

Анонимен

преди 8 години

До т*панара Членска карта 7:Детето му е починало, но творчеството му има много по-голяма стойност от всички безсмислени деца, които си нацвъкал ти и такива като теб!

14

!!!!

преди 8 години

До ннВелик е точно с песните си, които са непреходни! Не с пикантерии от живота си!!Той е доказал себ си изпълнител, песните му се слушат от няколко поколения! Смешно е да говорите такива неща, просто смешно!

13

Жокера е Наркоман

преди 8 години

И от кво умря в крайна сметка?

12

!!!!

преди 8 години

Едно нещо не разбирам: като не се интересувате от статията, защо я четете и после коментирате? това, че не сте наясно кой е принс не е за чудене, нормално, две трети от българите слушат така съдържателната поп фолк музика и ако статията е за някоя чалга "икона", която е заголила бедър или бюст може би ще ви е интересна и ще я познавате...Велик певец, жалко за такива като вас, които не виждат по-далече от носа си...

11

Атанас

преди 8 години

Още един афроамериканец е станал по светъл - сив. Метод вкарваме го в крематориума и готово.

10

Анонимен

преди 8 години

Цяла седмица пишете за тоя ***. Вие да не сте му били дилърите, че така ви е мъчно за него?

9

нн

преди 8 години

Само това, че се е затрил от наркотици показва колко е велик? Другото са подробности. Жалко, че като него са стотици в Америка и са на "голяма " почит. Колкото до творчеството му , времето ще покаже, след някая и друга година може да се окаже, а имаше такъв певец. Светът не е никак малък. САЩ и Европа не са целия свят.

8

Анонимен

преди 8 години

Аре стига с тоя, ве! Оср.рахте се, честно. Великият Тодор Колев като почина дадохте две сатии за него и толкова, а за тоя наркоман на ден по статия вече 4-ти ден.

7

Анонимен

преди 8 години

аз му знам само една песен - пееше за някакъв пурпурен дъжд,(добра песен беше за времето си и въобще) друга не се сещам.

6

Членска карта №7

преди 8 години

До ГошуГоше, тоз голем любовник, колко деца остави!

5

Гошу

преди 8 години

До бгБоже, колко мъка има на този свят :( Принс е мултиинструменталист, свири на над 10 инструмента, певец, текстописец, актьор и продуцент. Хиперпродуктивен, има години, издавал по 3 албума. Писал е песни и за повечето звезди, познати днес. Отделно е бил страхотен любовник, имал е афери с Ким Бейсинджър, Мадона, Кармен Електра, Сузана Хофс, Анна Фантастик, Шерилин Фен, Сюзан Муунс, Шийла Е. Значи ти човече, да можеше да си само 0,0001% от това, което беше Принц, пак всички щяхме да те знаем

4

Анонимен

преди 8 години

а се сбогуват любещо с него...хора наемете си една пенсионирана учителка, редакторка да ви коригира абсурдният правопис, това е недопустимо, особено такава грешка в такава статия, безобразие от ваша страна. Много харесвам сайта, но прекалявате.

3

тт

преди 8 години

Тоя няма звезда на тази алея 😉 "Белото не прощава .../ако така казват на лекарствата/

2

бг

преди 8 години

Принс както и повечето западни "музиканти" са извратени или се правят на такива. Те са създадени и насаждани чрез телевизиите и другите медии от Илюминатите за да развращават младото поколение.

1

Анонимен

преди 8 години

4- ти ден ни занимавате с тоя Не ви ли е срам?