С този кадър певицата обаяви официално раздялата си с Димитър. Снимка: Facebook
fallback

От няколко месеца отношенията между фолкпевицата Емануела и милионерският наследник Димитър Динев са обект на медийни слухове. На няколко пъти излизаха информации, че Емануела вече не е част от клана Диневи, които тя не коментираше, но пък пускаше общи семейни снимки да покаже, че всичко е наред. Е, вече и тя призна, че нещата са скърцали, а от две седмици тя е разделена с бащата на детето й.

"Сривът в отношенията между мен и Димитър Динев започна месец след като родих нашия прекрасен син. От тогава до сега аз се разкъсвах от пътувания между София и Свети Влас с едничката идея да бъда близо до човека, когото обичах и който е баща на детето ми. Всичкото това старание от моя страна се оказа напразно. Димитър Динев не пожела да даде шанс на отношенията ни, дори и заради детето ни. От две седмици аз и Димитър Динев сме разделени!", написа Емануела във Facebook.

Според нея причината за прекратяването на отношенията им не е трети човек, поне не от нейна страна.

"За жалост в днешно време е много трудно да се запази едно семейство цяло, защото семейните традиции липсват. Споделям именно тук причините за раздялата с бащата на втория ми син, за да предотваря всякакви възможни спекулации по тази тема.
Сигурна съм, че щастливите мигове за мен и моите двама синове тепърва предстоят", завършва изповедта си фолкпевицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Дим4о

преди 8 години

Това е очаквано . Богаташ с лека жена, връзката не продължава дълго .Бебето се е получило, защото майката иска да вземе някой лев като й бият шута .Снимката е добра, прави реклама, какво ще получи следващия, ако се уговорят за цената . "Ремаркето" се показва задължително .

18

4544

преди 8 години

Бебенце то е сладур- но определено не е случило на майка....да си биологична майка на дете, не означава че си родителка

17

Любопитна

преди 8 години

Следващата новина чакаме- кой е забременил отново Емануелчето......

fallback