19

Дим4о

преди 8 години

Това е очаквано . Богаташ с лека жена, връзката не продължава дълго .Бебето се е получило, защото майката иска да вземе някой лев като й бият шута .Снимката е добра, прави реклама, какво ще получи следващия, ако се уговорят за цената . "Ремаркето" се показва задължително .

18

4544

преди 8 години

Бебенце то е сладур- но определено не е случило на майка....да си биологична майка на дете, не означава че си родителка

17

Любопитна

преди 8 години

Следващата новина чакаме- кой е забременил отново Емануелчето......

16

Кака Сийка

преди 8 години

Тази си има едно извънбрачно дете вече, сега си има още едно, споко мъже много, ще я забременят и трети пъти и може даже да спре да пее - издръжката ще й стига

15

Анонимен

преди 8 години

Ега изпукат всички чалгарски ***, мама им да ***!

14

Омъжена

преди 8 години

Тази ли беше дето през лятото писа в нета, че мъжете не харесват съпругите си а такива като нея са им интересни. За какво "семейство"сега говори!? Ако не знае тази кифла -семейство не е да родиш напук дете от богаташ и да парадираш по медиите, че си майка, ....47011

13

Анонимен

преди 8 години

Мога да помогна с 600-700 евро за наема този месец срещу една нощ с Емануелчето, но само при пълна програма...

12

Един от Подуене

преди 8 години

Постигнала е "българското щастие" така е...за 10-ина години от гарсониерата в Люлин, където живееше с детенцето си под наем, Емануела успя да се възвиси до палатите на Диневи. Голям успех за държава в която СЕМЕЙНИ ценности и морал отстъпиха на долните клозетни страсти и сатанинска жажда за пари. Жално е. Само връщането към традиционните от векове за българите християнски ценности и висок морал може да ни спаси като нация...ако вече не е прекалено късно. Уви! А такива, като Емануела много! УВИ!

11

Стамат

преди 8 години

Клан, клан, недоклан :)

10

...

преди 8 години

Те Диневи тъй праят. Е*ът, праят децата и после шут з*дника на чалгарката. Предпочитат да си плащат издръжката за детето, отколкото да плащат и за детето и на майката *** :D :D :D

9

2121

преди 8 години

хах чакаме Емануела до няколко дни да обяви новия *** на който ще харчи парите

8

Сашо

преди 8 години

Това момиче е безбожна интересчиика познавам я и ви казвам ,че би направила всичко за пари незнам дали знаете , но и най древната професия не и е непозната!!!

7

гражданин

преди 8 години

Писна ми от олигарси и чалгаджийки,плейметки в таз нешастна държава! Само *** остана тука!

6

Бай илия до лондон

преди 8 години

Ако емануела е решила ще го направи а това дали е глупава си е нейн проблем да ни сьдим хората с лека рька тя ще се оправи и без помоща на динев баща нека си гледаме в нашата чиния прави и чест поне че е искрена и го е побликувала в медиите когато децата пораснат винаги ще я питат кьде е татко трудно ще им отговори жалко е че сега не го е осьзнала да имаш опора в живота си едно рамо на което да се облегнеш е много важен фактор лесно се сьздават деца но трудно се вьзпитават.

5

cc

преди 8 години

Малкия по стъпките на баща си.

4

Анонимен

преди 8 години

Емануела три.

3

n.d

преди 8 години

Това са днешните мъже,никаква отговорност.

2

бай илия

преди 8 години

щом емануела е решила така да се раздели с бащата на сина си ще го направи тя се е финансово независима има участия и може да си отгледа сама децата в една врьзка трябва да има компромиси жалко е че децата страдат заради грешките на родителите си.успех в живота на емануела дано ги вьзпита добре.

1

n.d

преди 8 години

Вместо да си чешеш таш.....те вземи се измий.