Снимка: Splash News
fallback

Британската поп звезда Стинг (на снимката с жена си Труди Стайлър) преди години впечатли медиите с едно свое странно изказване. А именно това, че няма никакво намерение на разпределя своето богатство от 300 милиона щатски долара между 6-те си деца.

62-годишният музикант заяви най-сериозно пред пресата, че не е планирал да оставя парични фондове на потомството си като наследство. Той каза: "Казах да децата си, че няма да им оставя много пари, защото те ще ги изхарчат."

Той добави, че не иска парите му да тежат на вратовете на децата му. Стинг заяви, че всичките му наследници имат добра работна етика, която ги кара да искат да успеят сами в тяхната си собствена област.

Стинг не е единственият, който е решил да не оставя цялото си състояние на децата си. В света е пълно с богаташи, които са убедени, че биологичните им наследници по-скоро ще пропилеят техните трудно спечелени пари и всъщност тези хора предпочитат да дарят авоарите си за различни благородни каузи, в името на това светът да стане малко по-добро място за живот.

Вижте в галерията нa Tialoto.bg кои са другите богати мъже, които не желаят да оставят парите си на своите деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 8 години

Когато човек се разболее тежко, разбира ,че истински ценните неща в живота не струват пари и се броят на пръстите на едната ръка.

12

Анонимен

преди 8 години

V bG redi no mutrite go pravat daje na Nepal oletnite im vnu4eta davat saplati zAzarov ne gi proverava mutrite opravdava se s dans mvr i dr tarikat4ini aschkolsum zAzarov ot plovdiv milioner.fam zazetivi

11

-

преди 8 години

До Коренът на алчносттаНе може да се премахне алчността. Тя е вродена. На нея се базира пазарната икономика - на алчността и страха. Алчността и страха движат пазарите. Действат заедно две сили във физиката за да движат пазарите.

fallback