13

Анонимен

преди 8 години

Когато човек се разболее тежко, разбира ,че истински ценните неща в живота не струват пари и се броят на пръстите на едната ръка.

12

Анонимен

преди 8 години

V bG redi no mutrite go pravat daje na Nepal oletnite im vnu4eta davat saplati zAzarov ne gi proverava mutrite opravdava se s dans mvr i dr tarikat4ini aschkolsum zAzarov ot plovdiv milioner.fam zazetivi

11

-

преди 8 години

До Коренът на алчносттаНе може да се премахне алчността. Тя е вродена. На нея се базира пазарната икономика - на алчността и страха. Алчността и страха движат пазарите. Действат заедно две сили във физиката за да движат пазарите.

10

Ив

преди 8 години

Аз бих научила децата си на финансова култура за да съм сигурна че няма да ми профукат наследството (не че имам деца или наследство да оставям, просто така бих направила аз). Образовайте ги тия деца, научете ги как да ценят парите, а не да харчат. Да знаят как ги владеят, а не те тях. Нарича се финансова култура, която само 2% от световното население сигурно я има.

9

Анонимен

преди 8 години

До Коренът на алчносттаНе е така.С 10 милиона не можеш да направиш завод.Особено в САЩ.10 милиарда е друга работа.

8

Анонимен

преди 8 години

Сбъркани хора.Вместо да ги остави на децата си ще ги остави на чуждите деца.*** тъпакът.

7

Такива като него..

преди 8 години

да.. 294 милиона на 294 изобретателя по континенти с условие бизнеса и производството им да започнат до 2 месеца :) ..и тогава енергийни и други групировки ще ду*ат супата :)

6

Анонимен

преди 8 години

Някой хора изкукват от много пари и като изкукаш правиш ненормални неща. Всеки родител обича децата си и иска най-доброто за тях. Все едно да сте изградили две жилища през съзнателния си живот и на смъртния одър вместо да ги препишете на двете си деца или внуците, да ги дарите и да оставите наследниците си на улицата. Щото видите ли те трябвало сами да си купят жилище. Всеки нормален родител не би направил това.

5

Коренът на алчността

преди 8 години

Много от богатите са узрели за тази идея. Бил Гейтс каза на децата си, че в никакъв случай няма да получат милиардите му и им направи попечителски фондове от по няколко милиона, като парите ще им бъдат отпускане при определени условия. Дето се вика, ако с 10 милиона не се оправиш в тоя живот и 10 милиарда няма да ти стигнат.Наближава момента на премахване на наследимостта - за това трябва обществото да узрее, както Стинг и Бил Гейтс. Това реално ще премахне и алчността и...нео-либерализма!

4

Анонимен

преди 8 години

Като неще на децата му, да ми ги преведе на мен

3

Анонимен

преди 8 години

Той си знае най-добре какво е положението в семейството му.Щом така е решил може би им прави най-добрата услуга, която някога ще оценят!

2

Анонимен

преди 8 години

Това което е казал е че : не всички пари ( 300 мил) ще отидат в 6-те наследника .Ми той вече ги е подкрепял. Даже по 1. мил да им даде , на нас кой ни ги дава !

1

...

преди 8 години

И мене баба ме отряза с наследството. Беше успяла да събере за 20 години пенсия, 350 лева, ама ме отряза. Само за погребението не стигнаха, пък за мен какво да остане....Затова предлагам да се вдигнат пенсиите на европейско ниво, за да няма ощетени като мен в бъдеще.