Снимка: Facebook
fallback

Николета Лозанова боядиса косата си и бързо премина от отбора на брюнетките в този на блондинките.

Дръзката промяна бе запечатана от самата госпожа Божинова в личния ѝ профил във Facebook, а всички нейни фенове имаха възможността да следят целия процес по обновяване на визията.

„Аз не съм от тези, които крият или натрапват личния си живот, той сам излиза на показ... Не съм от тези, които живеят в илюзии, мечтите ми се сбъдват с лекота... Не съм и от тези, които правят компромиси с визията си, защото не ме притеснява да бъда всякаква, винаги различна и същевременно винаги себе си!“, написа на първия споделен кадър самата Ни Ло.

Прическата е дело на Венелин Кондаков и се определя като „омбре“, тъй като основата е запазена в кестеняво, а по дължината косата преминава в русо.

За най-големите почитатели на плеймейтката има и специално видео, на което фризьорът демонстрира техниката, а Николета Лозанова показва крайния ефект.

През последните няколко дни бързо нараства броят на българските звезди, които се подлагат на коренна промяна в прическите и се подготвят за новия сезон.

Можете да разгледате всички снимки на Николета Лозанова като блондинка в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

!

преди 8 години

Направо както се казва: КИФЛА

13

Burg

преди 8 години

Ако ще и нула номер да се направи пак си е една обществена ***."Със найлонова цица върху кожен салон пърдиш,но не забравяй от коя страна на к***ра седиш..."Тая главата и е пълна със силикон и семе и затова внимава да не си наклони кочурата,че може някоя ценна семка да изтече през ушите.

12

Анонимен

преди 8 години

Ако си прави нещо по главата, по-добре да си присади малко мозък.

fallback