Снимка: Getty Images

Стилиян Петров трогна съпругата си Паулина с мила публикация в профила си в Instagram.

Русокосата красавица имаше рожден ден в неделя, 30-и юни. За повода бившият футболист на Селтик, Астън Вила и българския национален отбор, публикува в социалната мрежа серия кадри с половинката си.
 
На първата се вижда как двамата са в ресторант, а Паулина е с пусната коса и позира по официална бяла рокля. Тя е като принцеса. После блондинката позира на тераса, като е по къса рокля в черно и бяло, както и розова чанта. Тя отново омайва с външния си вид. Има и снимка на цялото семейство Петрови на стадиона на Селтик.
 
Освен това, Поли позира в ресторант край много близалки и бонбони. На последната снимка виждаме как Стилиян и съпругата му са се прегърнали, а тя е с вързана коса и по дълга прозрачна черна рокля.
 
"Честит рожден ден, П.! Понякога някой идва в живота ти и го преобръща с главата надолу, в хубав смисъл... И ти си този някой за мен! Благодаря ти, че си грижовна майка, страхотна съпруга, чудесен, спокоен слушател, малка забавна душа, моят партньор в престъпленията и накрая... ти плащаш сметката тази вечер. Обичам те, П.!", написа бившият футболист.
 
Звездите имат двама сина - Стилиян Петров-младши на 21 г. и Кристиян Петров на 17 г.
 
Още по темата и снимките вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase