Снимка: Instagram
fallback

"Обратно към моите корени", написа Нина Добрев в своя Instagram под снимката от стар аристократичен апартамент. Това е домът, в който тя е родена.

Жилището е на родителите на майка й Михаела, където обикновено Нина и брат й Александър отсядат, когато са в България.

 "Чудесен стил, много харесвам този тип обзавеждане", веднага коментираха фенове на звездата в мрежата. Някои от най-запалените дори я помолиха да организира среща с почитателите си.

Добрев пусна и клипче от разходките си из центъра на София. На него тя е запечатала улици и хора, които са я впечатлили в родния й град, който е напуснала едва 2-годишна, когато семейството й заминава за Канада.

Нина идва в България през няколко години на гости на баба си Ефи и дядо си Александър, родителите на баща й. В момента тя е в почивка, тъй като напусна "Дневниците на вампира" след шестия сезон на сериала, за да се фокусира върху нови проекти.

Преди да пристигне в София, Нина за кратко остана в Лондон в компанията на гаджето си Остин Стоуъл.

В социалните мрежи вече пълзят слухове, че холивудската звезда ще води 13-ото издание на Детската Евровизия на 21 ноември в зала "Арена Армеец". Любимката на тийнейджърите има опит с подобни грандиозни програми. Най-ярък пример за такива е WeDay, както и участието й в американския "Денсинг старс".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

щото днес се скапа времето а аз имах свободно време и нямаше с какво да се позабавлявам, нещо ми е омръзнало всичко около мен, а за излизане не става. Утре майняма да вали надявам се да се спусна в кораловия риф до Нарабеен но е 50/50 шансовете.Може да скитосвам из джунглите поне водопадите ще са пълноводни, тука има много водопади в джунглите сред съвършени девствени pristine местаайде лека нощ

26

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

ти стани 1/10 гражданин пак ще те призная, казах ти и 1/10 от всичко дето съм показал в клиповете и написал да стигнеш пак ще те поздравяА защо реши че съм бил в само в БГ, живял съм в западна европа също. Отдавна си изтеглих капиталите, много пъти съм го казвал прочети ми коментарите виж какво съм писал толкова пъти. Западна европа беше яко, още преди 2007 докато ви биеха шамари да слезете от клона и влезете в EU, и още по яко е било преди аз да живяе там ама... свърши няма се върне за съжален

25

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

личи си че интелекта ти е на нивото където се намираш. ***, фирми баби Гицки сега финансови взривове, ООД-та в ASIC.Казах ти преди години чисалцата бяха по малки сега са ги дигнали, но разбирач като теб идва прави *** регистрира баби Гицки в ASIC и ООД-та е това само се чудя дори как ще им го преведеш съм сигурен че и това не можеш да назовеш с правилното име обаче си 4 орбити над мен хаха ти си ТурбоАз лично се забавлявах искрено, просто имах време малко и се нахраних доволно, весело ми беш

fallback