Снимка: Harper's Bazaar
fallback

Шарън Стоун е безспорен секс символ, холивудска звезда, сървайвър (оцеля след мозъчен аневризъм) и грижовна майка на три осиновени момчета.

В любовта тя няма много късмет (има два провалени брака и доста неуспешни връзки), но затова пък за феновете си тя е истинска икона за красота и стил. Този месец актрисата позира гола в новия брой на списание "Harper's Bazaar", САЩ.

Какво се вижда от снимките на фотографа Макс Абрахамс, тя има перфектна фигура, въпреки че вече е на 57 години! Стоун показва на младите момичета, че голяма част от това да излъчваш сексапил, е да се чувстваш комфортно в собствената си кожа.

Ето и няколко акцента от интервюто със звездата:

За тялото си: "Аз съм наясно, че задникът ми прилича на торба с палачинки, но не се опитвам да бъда най-перфектната жена на света".

За сексапила си: "В един определен момент от живота си започнах да се питам какво наистина е секси и осъзнах, че сексапилът не се крие във формата и височината на гърдите ми. Сексапилът е излъчване, присъствие, умение да се забавляваш и да харесваш сам себе си достатъчно, така че да се харесаш и на другите".

За пластичната хирургия: "Днес използването на филъри се възприема почти като козметична процедура. Това е все едно да си сложиш спирала или червило. Освен това смятам, че е много по-добра алтернатива на пластичната хирургия. По-добре да си сложиш ботокс, отколкото да позволиш да ти режат лицето със скалпел и накрая да добиеш вид, сякаш си минал през аеродинамичен тунел".

За изкуството да флиртуваш: "Аз съм голяма флиртаджийка, но не мисля, че мъжете разбират, когато флиртувам с тях. Струва ми се, че просто ме мислят за забавна".

За да видите снимките на звездата, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

k

преди 8 години

STARA RIBA NIAMA.

26

за 34

преди 8 години

То хубаво, но със сигурност не го еказалатя, а пи ар - а й, дето за това му се плаща. И мъжете, и жените като минат 50 по добре да не се голят, че не стават за гледане. Малко хора с остаряването си дават сметка, че външният вид и способностите им дават с всяка година яко фира. Да видиш дядо на 65 да се прави на тинейджър е тъжно и жалко. Само спомени и стара слава ....

25

Анонимен

преди 8 години

Sharon e klasa vatreshno i vanshno. 4ela sam neini interviewta, vinagi sa na nivo. Tja kazva, ne e vagno samo kak izgleshdash, a kak se 4uvstvash. Vagnoto e da si stastliv. I 4e trjabva da se podkrepjame genite, a ne da sme konkurentki. 4udesna e, gelaja i mnogo stastie!

fallback