27

k

преди 8 години

STARA RIBA NIAMA.

26

за 34

преди 8 години

То хубаво, но със сигурност не го еказалатя, а пи ар - а й, дето за това му се плаща. И мъжете, и жените като минат 50 по добре да не се голят, че не стават за гледане. Малко хора с остаряването си дават сметка, че външният вид и способностите им дават с всяка година яко фира. Да видиш дядо на 65 да се прави на тинейджър е тъжно и жалко. Само спомени и стара слава ....

25

Анонимен

преди 8 години

Sharon e klasa vatreshno i vanshno. 4ela sam neini interviewta, vinagi sa na nivo. Tja kazva, ne e vagno samo kak izgleshdash, a kak se 4uvstvash. Vagnoto e da si stastliv. I 4e trjabva da se podkrepjame genite, a ne da sme konkurentki. 4udesna e, gelaja i mnogo stastie!

24

,,,,,,,,,

преди 8 години

Фотошоп е велика програма! :)))))))))))

23

Анонимен

преди 8 години

Годините си личат. И винаги е по добре да остарееш с достойнство, като катедрала, вместо като стара скъсана обувка. Секса не е единствената човешка характеристика и е до време. Интелект, култура, обноски и стил са основните човешки показатели. Да паднеш до нивото на нашенските чалгарки и да си Шарън Стоун е тъжно...

22

Анонимен

преди 8 години

Неееее! Гола на 57, който зърне, нему змията ще му посърне!

21

Анонимен

преди 8 години

Много красива жена беше, но ще си остане като една от най-некадърните актриси на Холивуд. Редовно обираше Златните малинки, за "Специалистът", "Точка на пресичане", "Първичен инстинкт 2", за последния обра общо 4 антинагради.

20

Анонимен

преди 8 години

Набори сме с Шарън Стоун. Да ме снимат и мен. С по-малко работа с фотошопа ще ме докарат по-добре от нея.

19

Георги

преди 8 години

Дърта чанта ама лачена...Няма силикони и не прилича на зомби.

18

Анонимен

преди 8 години

Стара плоча ама свири.

17

razgradski pop

преди 8 години

still fuckable...

16

Анонимен

преди 8 години

Бих казал, че е близо до съвършенството. Далеч не всяка го може.

15

Анонимен

преди 8 години

Евалата, ама според мен не е необходимо на 57 да се показва гола, колкото и секси да е. Какво се опитва да каже? Искам внимание, че вече позалязах като звезда?Хубаво, ама това им е работата на тези жени. Да изглеждат добре цял живот. Да са във фитнеса и на диета цял живот. От това правят пари. Защо никой не пише статия за умните хора, които ежедневно решават технически и обществени проблеми, които облекчават животът ни?

14

Анонимен

преди 8 години

Колега, не е *** щото не е раждала. След раждане повечето жени се отпускат като бръснарски каиш.

13

Анонимен

преди 8 години

Жената е много хубава, харизматична, истинска, има кой да я цени, няма нужда от бай ***

12

Анонимен

преди 8 години

Много злоба, много нещо. Не 57 всички вие и жените ви ще приличате на торби, но явно не можете да преглътнете когато някой изглежда добре. Българите имат много сбъркан мозък, те не могат да се кефят на красотата.

11

АА

преди 8 години

Някои жени на 20 изглеждат по-зле от нея. За съжаление!!!!! И фото шоп да им направят! При нея не всичко е перфектно ,но да си пожелаем и ние на 58 да сме такива!

10

554

преди 8 години

авторката на материала да беше прочела оригинала на интервюто, в което не се споменава никъде думата ботокс. става въпрос за филъри на основата на хиалороновата киселина. разликата е огромна. с неграмотните си преводи и преразкази сте способни да сговните всяко интервю. елементарно усилие е необходимо за да цитирате точно, но ви е по-лесно да използвате гугъл преводач през пет езика и няколко жълти сайта. елементарно.

9

мда

преди 8 години

Макар и да има доста фотошоп тялото и си го бива.. По интересната страна на нещата е друга, но родните медии не ги считат за важни ( дори когато преписват от чужди). Прекарала е много тежка операция и не можела дори да чете и да се движи правилно, но силния и дух ( и специалистите които са били около нея срещу "скромно заплащане) са я "изваяли" отново. Заслужава адмирации за постигнатото...

8

Дърта ама се озърта

преди 8 години

А Шерън Стоун предпочита кренвиршите Бони. Истинско месо.