Снимка; сп. ELLE

Кийра Найтли най-накрая разкри как е кръстила първородната си дъщеря, която със съпруга ѝ Джеймс Райтън приветстваха през май тази година.

Британската актриса позира за новия брой на списание Elle (септември/2015), демонстрирайки, че е върнала формата си от преди раждането. Броят на изданието е посветен на 30-тата му годишнина и именно за това Кийра е негово лице, тъй като тя самата навърши 30 през март.

Ето и няколко акцента от интервюто с една от най-скромните холивудски звезди:

За това как е кръстила дъщеря си: "Тя се казва Еди!"

За това как като бебето й помогнало да се спре да мрази някои части от тялото си: "Любовта е изумително нещо! Любовта към детето е много първична и необичайна. Оказа се, че може да не се наспивам и пак да имам енергия. Никога не съм мислила, че мога да живея и без сън толкова време. Също така, трябва да кажа, че като всяка жена и аз мразех някои части на тялото си. Покрай бременността си обаче, започнах да обичам тялото си - все пак то създаде този нов човек!"

За 20-те си години: "През декадата на 20-те си години направих доста глупости. Кариерата ми се разви много добре, което ме изненада, защото не го очаквах. Но докато повечето мои колеги посвещават тези си години на див живот и развлечения, аз бях пълна противоположност. Бях много срамежлива и все се опитвах да се харесам на другите. Трудно ми беше да спра да мисля непрекъснато как да се държа, какво да казвам, как да се обличам и т.н., така че да бъда приета добре."

За 30-ия си рожден ден: "В края на март аз бях в напреднала бременност и не можех да пия, така че не исках да правя празненство. Съпругът ми обаче, пое организацията на прекрасен обяд в един от любимите ми ресторанти, на който се бяхме събрали 20-тина близки приятели и роднини. След ресторанта партито продължи у дома и продължи до два или три часа сутринта, като всичките ми гости бяха абсолютно пияни, а аз - напълно трезва. Не си представях така тридесетия си рожден ден, но нямаше как!"

За да видите снимките на Кийра, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase