Снимка: архив Reuters
fallback

Почина 22-годишната Боби Кристина Браун, единствена дъщеря на известната поппевица и актриса Уитни Хюстън. Това предаде АП, цитирайки съобщение на семейството на Хюстън, качено на портала "Ентъртейнмънт онлайн".

Oще по темата
Младата жена почина след шестмесечна битка за живота. Тя бе докарана в болница в Атланта, столицата на щата Джорджия, на 31 януари, след като бе намерена в безсъзнание с лицето надолу в пълна вана с вода в собствения й дом в предградие на града. Тя живееше там с Ник Гордън - мъжа, когото наричаше свой съпруг.

В полицейските отчети случаят се води като "удавяне".

Лекарите я поставиха в състояние на изкуствена кома, за да се опитат да спасят живота й. Оттогава досега тя остана на командно дишане.

Според Кристен Фостър, представител на семейството, Боби Кристина Браун е починала, заобиколена от близките си. "Тя най-накрая намери покой в ръцете на Бог. Искаме отново да благодарим на всички за огромната любов и подкрепа през последните няколко месеца", каза Фостър.

Боби Кристина е дъщеря на попдивата Уитни Хюстън и "ар енд би" певеца Боби Браун. Майка й почина на 48-годишна възраст през февруари 2012 г. при много сходни обстоятелства. Тя бе една от най-популярните попевици в САЩ през последните десетилетия.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Мила

преди 8 години

Боби Браун е жив, а Уитни и детето не. Извод: лошият живее добре (има още 5 деца), а добрите и чувствителните не. Боби Браун няма проблеми с нищо, а Уитни е някъде във вселената с детето си. И бащата вече е спокоен. Жалко за това момиче, което имаше само любовта на майка си в този живот. Светлина на духа И!

14

стефчо

преди 8 години

толкова ли са ни важни новините за презокеански ***,че постоянно ни ги навират?

13

Анонимен

преди 8 години

Истината е, че родителите й я убиха. За краткия си живот това момиче освен наркотици, алкохол и бой друго не е видяло в семейството си. По кой път да тръгне освен по този?Ако са искали да я вразумят е трябвало навреме да спрат кранчето и да я пратят да работи като нормалните хора - тогава в главата й нямаше да се въртят такива тъпотии и най-вероятно още щеше да си е жива и здрава. Понякога точно парите и презадоволяването убиват - от скука не от нещо друго. За какво да живеят като имат всичко?

fallback