Снимка: Marie Claire
fallback

В последно време името на Стела Максуел стана много известно, но не толкова, заради професионалните успехи на ангела на Victoria's Secret, а заради случващото се в личния ѝ живот.

Неотдавна стана ясно, че блондинката има връзка със скандалната Майли Сайръс.

Не е ясно дали това е поредната провокация от страна на певицата, но със сигурност е ясно, че с последната си фотосесия Стела определено провокира съзнанието и сетивата.

След като моделът наскоро бе заснета да се целува с Майли, едва ли тя намира позирането по бански в сексапилни пози за нещо прекалено провокативно.

А и не трябва! По простата причина, че Максуел изглежда наистина страхотно, показваща голяма част от тялото си.

Посетете галерията на Тialoto.bg и се убедете сами. Там ще разгледате горещата фотосесия на Стела за италианското списание "Marie Claire".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

анонимен

преди 8 години

сн 13 не трябваше да публикуват, това е реалността

9

Луд с Мотика

преди 8 години

Тая е пълен батал.... къде къде имаме по хубави мацки, особено сега в разгара на сезона по морето е пълно с български готини мацки.

8

ценител

преди 8 години

Много нежно и красиво момиче. Забележете, че е на 24, колко българки на тази възраст изглеждат така, повечето приличат на 30+ ***, особено провинциалистките ;) Историята й с Майли очевидно е, за да си повдигнат взаимно рейтинга, но мен лично не ме интересува, достатъчно ми е да поразгледам няколко нейни снимки, нали работата й е да радва окото.

fallback