10

анонимен

преди 8 години

сн 13 не трябваше да публикуват, това е реалността

9

Луд с Мотика

преди 8 години

Тая е пълен батал.... къде къде имаме по хубави мацки, особено сега в разгара на сезона по морето е пълно с български готини мацки.

8

ценител

преди 8 години

Много нежно и красиво момиче. Забележете, че е на 24, колко българки на тази възраст изглеждат така, повечето приличат на 30+ ***, особено провинциалистките ;) Историята й с Майли очевидно е, за да си повдигнат взаимно рейтинга, но мен лично не ме интересува, достатъчно ми е да поразгледам няколко нейни снимки, нали работата й е да радва окото.

7

Бай Чичко паричко

преди 8 години

кльощава хиена. не виждам нищо горещо. аз си имам една студентка стипендиантка от Северна България, дето ако застане до нея, тая просто няма да я погледнете. просто ПР за балъци дето си формират мнението по интернет хе хе хе

6

Дими

преди 8 години

Според мен си е чисто насаждане на европейски "ценности"(хомосексуализъм) в зелените глави на младите в България - основен приоритет на продажните ни журналисти !

5

мммъх

преди 8 години

"И аз искам две такива приятелки ,да си правим пижама-парти без пижами" ...тези топ модели на бельо обикновенно са милионери. демек само можете да ги гледате но не и да пипате. що се пънете да пишете кой какво ще прави с тях във фантазиите си?!? За да се доближиш до такъв модел въобще , трябва да печелиш поне колкто нея , или около тази сума ?!?п.с. А сумата е между 2млн. и 40млн. на година ...

4

Анонимен

преди 8 години

Баш си е ПР. Като ангел, тази стоеше в сянката на другите си по-именити колежки. Но сега не слиза от клюкарските новини :)

3

Анонимен

преди 8 години

Интересно ми е дали наистина е хомо или всичко е само ПР (по-вероятно е второто). Готино е такива мацки да са лесбийки, за да се промени наложената представа за грубовата и грозна женица, която е обърнала резбата само, защото мъжете не й обръщат внимание.

2

Анонимен

преди 8 години

че това маце е много по-готино от Ханата Монтаната. сладуранка

1

Хъммм

преди 8 години

И аз искам две такива приятелки ,да си правим пижама-парти без пижами