fallback

Общ преглед

Социалните мрежи дават възможност да разглеждаш хиляди чужди профили, да се радваш или да не харесваш чужди снимки. Родната плеймейтка Николета Лозанова обаче прибягва до друг похват – краде кадри на чужди красавици и си ги поства в своя профил в Instagram.

По принцип това го правят и други хора, но уточняват, че това са снимки на други хора. А и неписаните правила са, че трябва задължително да тагнеш човека и да напишеш regram.

При Лозанова обаче няма подобно нещо. Поства си крака, дупета и гърди на други красавици и събира лайкове сякаш са нейни. Няма да задълбочаваме дали подобна кражба си има медицинско наименование, но със сигурност е проблем да искаш живот назаем.

БГ-мамите разконспирираха последната кадър-акция на плеймейтката. Тя си присвои снагата на италианката chiara.na и дори малко я е фотошопнала да изглежда по-стройна. Както се казва, угодия няма. Самата chiara.na също хвана измамата и в един от постовете си поиска фотокредит за своя снимка.

Николета си беше харесала и една рускиня преди време, но тогава пак бе разкрита от "мамите".

"За никого не е тайна, че обичам да скандализирам, че провокацията е второто ми име, че съм дръзка, решителна и суетна. Всичко това има своята висока цена, дължи се на малки трикове и на големи жертви", написа наскоро съпругата на Божинов по повод старта на свой блог.

Явно наистина е решителна и суетна, но поне да използва собствената си визия. Според много мъже тя няма от какво да се притеснява, но явно някой и друг комплекс се обажда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 8 години

A ma pachavro selska ti mojesh samo da kradesh snimki nishto drugo

39

Анонимен

преди 8 години

ВРЕМЕЕ СЕЛЯНКИТЕ ДА СЕ ПРИБИРАТ В ДЕПОТО ОТ КОЕТО ИЗПЪЛЗЯХА ПРЕДИ 20 ГОДИНИ ПО КОРЕМ.

38

Анонимен

преди 8 години

"Според много мъже тя няма от какво да се приътеснява".Егати вкуса на тези мъже.Та тя си прилича на обикновена ,луксозно облечена.Затова няма читава мис България защото вкуса на българските мъже е тотално изкривен,да не кажа извратен.

fallback