40

Анонимен

преди 8 години

A ma pachavro selska ti mojesh samo da kradesh snimki nishto drugo

39

Анонимен

преди 8 години

ВРЕМЕЕ СЕЛЯНКИТЕ ДА СЕ ПРИБИРАТ В ДЕПОТО ОТ КОЕТО ИЗПЪЛЗЯХА ПРЕДИ 20 ГОДИНИ ПО КОРЕМ.

38

Анонимен

преди 8 години

"Според много мъже тя няма от какво да се приътеснява".Егати вкуса на тези мъже.Та тя си прилича на обикновена ,луксозно облечена.Затова няма читава мис България защото вкуса на българските мъже е тотално изкривен,да не кажа извратен.

37

Buba

преди 8 години

На тази трътла вече и мина времето, да се връща на село от където изпълзя преди години.

36

Valeri

преди 8 години

Kradi, kradi ne mu misli ......

35

шоп

преди 8 години

Ай стига сте ни занимавали с тая протрита ***!

34

Патриот

преди 8 години

А мозък не можа ли да открадне!

33

Анонимен

преди 8 години

много стойностна новина :)

32

Анонимен

преди 8 години

И коя е тази Киара? Не си ли направихте труда да проверите коя е и да драснете някой ред?Певица ли е, артистка ли е, каква? Или само преписахте постовете от бг-мама, щото толкова си можете?

31

Сиси

преди 8 години

Тази е пълна *** да краде снимките на хората. Но най- наглото е да откраднеш снимка на дете и да я отрежеш за да не се вижда всичко и да я пльосне на Инстаграм като собсвена снимка. НАДЯВАМ СЕ РУСКИНЯТА И МЪЖЪТ И ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ ИМ КРАДЕ СНИМКИТЕ И ДА Я СЪДЯТ ДО ДУПКА.Заслужава го хитрата

30

do Trol

преди 8 години

Ако беше обиколила три пъти света едва ли щеше да се изказваш по такъв низък, грозен и просташки начин и да бъдеш толкова злобна. Правиш се на извисена интелектуално, а си на същото ниво като нея. Простотията ти и злобата ти я принизява на същото ниво. Може и да имаш пари, но нямаш интелект, а вероятно и визия, откъдето произлиза и съскането ти, Пепелянке!

29

Анонимен

преди 8 години

До Oleee 26Такава е световната тенденция - виж и Ким Кардашиан и фамилия. Горе - долу същия ***. А до 35 - българинът чете за тая и такива като нея само за да ги оплюе. Едно, че си е хейтър поначало и за всичко, второ, че е и реалист и разни такива фалшиви имиджи не могат да му завъртят главата.

28

Анонимен

преди 8 години

Тая жена досега имаше луд късмет просто. Няма как другояче да се нарече една посредствена на външен вид (отпреди пластиките), евтина, проста, но за сметка на това изключително нагла и порочна във всяко отношение жена да разполага изведнъж с толкова пари и известност. Но той Господ си знае работата и рано или късно сляга всекиго на мястото му. Сега е в положение да краде и да се фука със снимки на жени, които наистина имат възможности :) Жалка история... Докъде стига падението... Ще има и още.

27

АБВ

преди 8 години

До Oleee 26Ще ти отговоря на въпроса. Защото има още много по-*** патки и патоци от нея, които си умират да разберат някоя клюка за някой. А иначе патките изобщо не са *** - говоря за животните

26

dolf

преди 8 години

Dnes.bg не ми пишете за Николета, ами напишете нещо за подписката против американските танкове.

25

Чекист

преди 8 години

Доста сериозен проблем...:)

24

Хайхай

преди 8 години

На тази *** подобна мястото и е в катуна с Фики и Азис.Айде КЪШ, КЪШ

23

Крадла

преди 8 години

Оставете го това, по-лошото, че на Божинката футболната кариера открадна.

22

Анонимен

преди 8 години

Мамите да си гледат мамините вместо да висят по цял ден у мамата.

21

МАЙКА

преди 8 години

До АнонименДобре, че са майките да ви отворят очите!