Снимка: Reuters

Бившата съпруга на Пол Маккартни Хедър Милс заяви, че легендарният член на "Бийтълс" е “Господин Никой” за младото поколение и затова трябва да си сътрудничи с млади звезди като Риана и Кание Уест, за да бъде забелязан, пише сайтът Контактмюзик.

Моделът с ампутиран крак изказа тези нелицеприятни за сър Пол мисли по време на гостуването си в ирландското телевизионно предаване" The Late Late Show". Милс дори стигна по-далеч, като се определи като по-популярна от бившия си съпруг.

"Когато изляза на улицата, всички хлапета ме наобикалят и идват да си говорят с мен. Половината от тях дори и не са чували за Пол. Ето защо той трябва да прави дуети с Риана и Кание Уест, само и само да го забележат!”, заяви Хедър.

Тя се похвали, че била много известна като ски състезателка, с каузата й в защита на животните и с това, че е собственичка на най-голямата веганска компания в света.

Коментарите й обаче вбесиха всички фенове на Ливъпрулската четворка, които изляха гнева си в социалните мрежи. "Претенциите на Хедър са смешни. Никой нямаше да чуе за нея, ако не беше станала госпожа Маккартни, колкото и ски да кара и на колкото и животни да помага!", пише потребител в Туитър.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase