12

Анонимен

преди 9 години

Значи по цял свят злобата на "бившата" е невъобразима.Хората говорят за епохата "Бийтълс", а бившата ще се пукне откъм гърба си от злоба.

11

dp

преди 9 години

Че е злобна *** и го пише на челото (виждах нейни снимки в BBC по времето когато съдеше Пол за да му отхапе колкото може повече), но и *** бе.Никой бил Пол, един от дуото композитори на песни държащи номер едно в историята начовечеството (Lennon-McCarthney, знам ли, може пък и да има отгледани в чалга дето да не го знаят). Че и след това има написани сума големие песни, маса знаменитости минаватс по една такава.Да се чуди човек да се гнуси от грозотата на такива изцепки да им се смее ли.

10

Сура

преди 9 години

До АнонименДо1о: Друго си е Криско-Дриско...

9

extremist

преди 9 години

Ами то нормално *** поколение след 90-те знае основно чалга и основно гламави псевдо-таланти. Кви са тия до Пол Маккартни и на идея си нямам. А чакай едната я има в ТОП 10 дупета на "изпълнители" ???? Изпълнители в порно индустрията сигурно

8

КИД ШЕЛИН

преди 9 години

,, Бийтълс,, и ,,Ролинг Стоун,, са ЛЕГЕНДИ !!! Тая не я знам...

7

зевзек

преди 9 години

АМАН ОТ НАГЛИ КОКОШКИ

6

Сър

преди 9 години

Сър Пол Маккартни, моля!

5

Анонимен

преди 9 години

В известно шоу Хедър си свали протезата и я показа на публиката-гнусна работа. Жалко, че тогава не си развинти капака на черепа и да покаже,че вътре няма нищо.

4

Анонимен

преди 9 години

Знам кой е Макартни, но не знам коя е жената, бившата? Тя защо не си сътрудничи с Адриана Лима, Алесандра Амброзио, много е куха. Макартни има дует с Майкъл Джексън зашо му е да прави дуети с бездарници?

3

лъжата до Петър

преди 9 години

Ако имах възможност бих Ви сложил 1000 плюса.Толкова точно ивярно е това което сте написал.Пол никога не е бил малотеражка.Вечни ще бъдат.След време и за Джако и за Фреди така ще говорят незнаещите

2

Анонимен

преди 9 години

поредната *** кифла,която си е повярвала, че вече е станала кроасан..

1

петър

преди 9 години

Великите Бийтълс, великия Пол Макарти.Това ,че някакви пикльовци не ги знаят си е за сметка на незнаещите пикльовци. Много хора не знаят кой е Моцарт , но това не прави Моцарт по-малко гениален.