Снимка: Reuters
fallback

Бившата съпруга на Пол Маккартни Хедър Милс заяви, че легендарният член на "Бийтълс" е “Господин Никой” за младото поколение и затова трябва да си сътрудничи с млади звезди като Риана и Кание Уест, за да бъде забелязан, пише сайтът Контактмюзик.

Моделът с ампутиран крак изказа тези нелицеприятни за сър Пол мисли по време на гостуването си в ирландското телевизионно предаване" The Late Late Show". Милс дори стигна по-далеч, като се определи като по-популярна от бившия си съпруг.

"Когато изляза на улицата, всички хлапета ме наобикалят и идват да си говорят с мен. Половината от тях дори и не са чували за Пол. Ето защо той трябва да прави дуети с Риана и Кание Уест, само и само да го забележат!”, заяви Хедър.

Тя се похвали, че била много известна като ски състезателка, с каузата й в защита на животните и с това, че е собственичка на най-голямата веганска компания в света.

Коментарите й обаче вбесиха всички фенове на Ливъпрулската четворка, които изляха гнева си в социалните мрежи. "Претенциите на Хедър са смешни. Никой нямаше да чуе за нея, ако не беше станала госпожа Маккартни, колкото и ски да кара и на колкото и животни да помага!", пише потребител в Туитър.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 9 години

Значи по цял свят злобата на "бившата" е невъобразима.Хората говорят за епохата "Бийтълс", а бившата ще се пукне откъм гърба си от злоба.

11

dp

преди 9 години

Че е злобна *** и го пише на челото (виждах нейни снимки в BBC по времето когато съдеше Пол за да му отхапе колкото може повече), но и *** бе.Никой бил Пол, един от дуото композитори на песни държащи номер едно в историята начовечеството (Lennon-McCarthney, знам ли, може пък и да има отгледани в чалга дето да не го знаят). Че и след това има написани сума големие песни, маса знаменитости минаватс по една такава.Да се чуди човек да се гнуси от грозотата на такива изцепки да им се смее ли.

10

Сура

преди 9 години

До АнонименДо1о: Друго си е Криско-Дриско...

fallback