Снимка: Reuters
fallback

Преживелият вчера самолетна катастрофа холивудски актьор Харисън Форд е опериран, предаде ТАСС. Той бе настанен в болница с фрактура на ръката и порезни рани по главата, оповести телевизия Ен Би Си.

Oще по темата
"Форд бе опериран в Лос Анджелис през нощта в четвъртък срещу петък", се казва в съобщението.

"Той е счупил ръката си и е с неприятна дълбока рана на главата си. Получил е и други травми."

Телевизия Ен Би Си отбелязва, че самолетът на Форд се приземил на игрище за голф, на което играели двама лекари. Те незабавно оказали медицинска помощ на актьора.

Според Си Ен Ен Форд се е спасил поради факта, че управлявал самолета от кабината на втория пилот. "Може да се каже, че е станало чудо", съобщи Си Ен Ен.

Форд е бил не в първата предна кабина на тренировъчния самолет, а във втората, която е открита. Освен това самолетът спрял на 15 метра от жилищен дом. За малко инцидентът е щял да придобие по-драматичен обрат.

Харисън Форд е катастрофирал с едномоторен двуместен самолет Ryan ST3KR. Той е използван през Втората световна война като тренировъчен самолет на американските ВВС.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 9 години

роди ми е мамо с късмет .....на игрището играели лекари хаха

11

Анонимен

преди 9 години

До АнонименОоо и аз се сетих за въпросния филм, не се сещам името на филма. Само си спомням, че накрая опраши каката дето беше с него, а как се дракаха хехе :D

10

Анонимен

преди 9 години

Ей, да не стане сакатлък с новата серия на SW!!!

fallback