Боби Кристина и Уитни Хюстън. Снимка: Архив Reuters
fallback

Роднините на Боби Кристина Браун са решили да изключат животоподдържащите ѝ системи, но искат да изчакат до сряда - 11 февруари, пише "Ню Йорк Поуст". По този начин тя ще почине на същата дата като майка си – Уитни Хюстън.

Oще по темата
Тази идея е дала бабата на Боби Кристина - Сиси Хюстън.

Семейство Браун са дали съгласието си да изключат апарата в полунощ, когато ще се навършат три години от кончината на Уитни Хюстън. Така майка и дъщеря ще поемат своя път към вечността, обяснява източник, близък до семейството.

21-годишната дъщеря на Уитни и Боби Браун бе поставена в медикаментозна кома, след като бе намерена безжизнена във ваната от нейния партньор Ник Гордън.

Семействата Браун и Хюстън имат пререкания, откакто Боби Кристина е в кома, но и двете страни вече са на мнение, че тя няма да може да бъде спасена и тежкото решение да изключат системите ѝ са взели заедно.

Режисьорът Тайлър Пери, който е бил близък с Уитни Хюстън, е изиграл важна роля в помиряването на фамилиите и ще се занимае с погребението на 21-годишното момиче.

Полицията продължава да разследва подробностите около инцидента с Боби Кристина. По тялото и в областта на главата на момичето е имало рани.

Служителите на реда разследват дали двамата с Ник Гордън не са имали спречкване, преди тя да бъде открита в безсъзнание във ваната. Партньорът на Боби Кристина и преди е бил обвиняван в домашно насилие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Буревестников

преди 9 години

Ритуално жертвоприношение. Друго обяснение за изключването на системите няма.

16

Анонимен

преди 9 години

Шумахер го поддържат толкова време и сега има подобрение ,а това момиче го отписаха за 1 седмица.... Много жалко .

15

ШибиРиби

преди 9 години

Ами семейството като се е заело с арангировка, да вземе да покани малко Бг силиконова чалга да щрака с пръсти и да всява екзотика. То така или иначе всичко на шоу го обръщат ама досега това го правеха телевизиите и продуцентите, а вече директно преките роднини го дирижират. Бабата ако вземе и тя да си прободе сърцето в същия ден просто ще утрепе рибата. Може и някаква Троица да им нарекат от Баптистката църква. ЦИРК!

fallback