17

Буревестников

преди 9 години

Ритуално жертвоприношение. Друго обяснение за изключването на системите няма.

16

Анонимен

преди 9 години

Шумахер го поддържат толкова време и сега има подобрение ,а това момиче го отписаха за 1 седмица.... Много жалко .

15

ШибиРиби

преди 9 години

Ами семейството като се е заело с арангировка, да вземе да покани малко Бг силиконова чалга да щрака с пръсти и да всява екзотика. То така или иначе всичко на шоу го обръщат ама досега това го правеха телевизиите и продуцентите, а вече директно преките роднини го дирижират. Бабата ако вземе и тя да си прободе сърцето в същия ден просто ще утрепе рибата. Може и някаква Троица да им нарекат от Баптистката църква. ЦИРК!

14

Анонимен

преди 9 години

Oх, няма време чудото да стане и да се събуди!Горкото момиче.А, как се дразня на тамошните полицаи. Във филмите им от половин косъм цял убиец излиза.А иначе, онзи Ник бършел петната от кръв и нито дума за това.

13

Анонимен

преди 9 години

Тези уж са милионери пък с един общ помен мъчат да минат. Алчността е да гроб!

12

бачо

преди 9 години

След смъртта на М.Джексън и У.Хюстън приключи една велика ера на ПОП музиката,всички знаете песните от 90' те са чувствени,любовни,нежни...не както сега!Поне аз така смятам.И дрогата погуби и тримата/дъщерята на Уитни/,явно са живели за мига ей така набързо....жалко!Можеха да дадат още много на света с музиката си!!!

11

az

преди 9 години

Крушата не пада по-далеч от дървото!

10

Kaмен

преди 9 години

Oчeрнихa имeтo нa Whitney дo тoлкoвa, чe я споменават нaй-вeчe с дрoгитe, (в кoитo с гoдини и слaгaхa вещества зa дa пoврeдят глaсa и). Kaктo изглeждa тaйнитe служби сa рeшили дa зaтрият цeлия и рoд.

9

Анонимен

преди 9 години

търпяли домашно насилие... в америка ? дето само да мигне жената,че мъжът и нещо и веднага тичат полиция прокурори съдии и освен глоба ще му вземат и деца и къща и ще и ги дадат на нея.. хах просто и е харесвало да бъде боксова круша .има секви *** на тоя свят.

8

Анонимен

преди 9 години

Парите са много по-ценни от човешкия живот! ФАКТ! Колкото и фасади да ни се слагат като равнопоставеност пред закона и прочие, парите контролират света. А тук става дума за две прости и необразовани семейства, които искат да се докопат до парите направени от таланта на една певица. Сценарий, който сме го виждали хиляди пъти и ще го виждаме още в Холивуд!

7

Анонимен

преди 9 години

Утепаха я за парите!

6

az

преди 9 години

до1: Ако е той,определено няма да има време да харчи на Хюстън парите. Според мен,тамошниа съд не е като Българския.

5

me

преди 9 години

Един добър пример защо жените НИКОГА не трябва да търпят домашното насилие - защото децата им ще последват примера им и никога няма да имат нормална връзка. Жалко за момичето, че толкова младо си отива от света. Наскоро научих и за друга роднина на звезда, починала от свръхдоза, само на 25. Това е трагедия - да имаш достатъчно пари, за да живееш нормално, но да не оценяваш какво имаш и да се самоубиваш по един или друг начин, от някаква неясна мъка, опитвайки да се докажеш на себе си и другите.

4

Анонимен

преди 9 години

Парите убиват.

3

Анонимен

преди 9 години

Много жалко за хубавото дете наистина жалко.Който е виновен за това заслужава най-мъчителната смърт,БОГ ДА ГО ПРОСТИ МИЛОТО ДЕТЕ.

2

ЕСТЕСТВЕНО!

преди 9 години

Много ясно , че ще е утре ! Всичко е добре планирано и отдавна решено ! За съжаление ...

1

Анонимен

преди 9 години

Колко тъжно! Дали този не я е пребил и не я е натикал във ваната за да изглежда като нещастен случай? А после той ще си харчи парите наследени от Уитни докато тя...