Джейми Дорнан Снимка: архив, Reuters
fallback

Актьорът Джейми Дорнан оглавява класацията на 50-те най-сексапилни мъже на годината, съставена чрез гласуване на около 80 000 читателки на сайта на женското сп. "Глемър", съобщи Нюзру.

32-годишният ирландец Джейми Дорнан изпълнява главната роля във филма "Петдесет нюанса сиво" по едноименния роман на Е Л Джеймс. Лентата ще излезе на екран на 14 февруари - в Деня на Свети Валентин. Читателките на "Глемър" очевидно са го оценили по възбуждащите рекламни клипове, качени в ΥοuTube.

На второ място е поставен 38-годишният британски актьор Бенедикт Къмбърбач. Не е ясно какво е вдъхновило толкова читателките. Може би участието му историческата драма "Игра на кодове", в която изпълнява ролята на учения Алън Тюринг. Или фактът, че драконът Смог в "Хобит: Пущинакът на Смог" говори с неговия глас.

На трето място е 33-годишният англичанин Том Хидълстън - Адам от вампирската драма "Последните оцелели влюбени". Той изпреварва с една позиция "вампира" Робърт Патинсън, предишен многогодишен фаворит в класацията.

В топ 5 е намерил място и Хенри Кавил, изпълнил ролята на Супермен, който миналата година бе на първа позиция в класацията.

В рейтинга британските актьори заемат 7 места от първите 10. В топ 10 са попаднали и двама американци, макар и на последните места - актьорът Джаред Лето и певецът Фарел Уилямс.

(БTA)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Диди

преди 9 години

Не разбирам какво толкова виждат в Джейми- добре ще играе роля на милионер в някакъв прехвален филм ... А има толкова по-добри и привлекателни актьори... просто без коментар!

17

Мъж

преди 9 години

До ЖенаАма той кат средновековен дървар - толкоз брадясъл.Не може ли малко повече джентлименюве да харасвате...

16

Жена

преди 9 години

О, ДА! За Джейми Дорнан съм много съгласна!!!! Не сте избрали най-удачната му снимка обаче.....Този мъж е определено доста красив и секси и ако надникнете в google изображения, ще се убедите сами или ако го гледате в сериала The fall! Перфектно тяло, лице, секси глас и много талантлив актьор! Другият, за който съм много ЗА е Хенри Кавил!!! Само не съм съгласна за 5-то му място! Трябваше да е по-напред в класацията! Тези двамата са ми върха! Другите сложени там, много не ме вълнуват..

fallback