18

Диди

преди 9 години

Не разбирам какво толкова виждат в Джейми- добре ще играе роля на милионер в някакъв прехвален филм ... А има толкова по-добри и привлекателни актьори... просто без коментар!

17

Мъж

преди 9 години

До ЖенаАма той кат средновековен дървар - толкоз брадясъл.Не може ли малко повече джентлименюве да харасвате...

16

Жена

преди 9 години

О, ДА! За Джейми Дорнан съм много съгласна!!!! Не сте избрали най-удачната му снимка обаче.....Този мъж е определено доста красив и секси и ако надникнете в google изображения, ще се убедите сами или ако го гледате в сериала The fall! Перфектно тяло, лице, секси глас и много талантлив актьор! Другият, за който съм много ЗА е Хенри Кавил!!! Само не съм съгласна за 5-то му място! Трябваше да е по-напред в класацията! Тези двамата са ми върха! Другите сложени там, много не ме вълнуват..

15

Lan

преди 9 години

НЕ жените, а американките я правят тази класация и съответно ...ами за нищо не става!

14

Мими

преди 9 години

Тая грозотия най-секси? То за това във всички страници и форумите за филма поне 80% не го одобряват за ролята.

13

Анонимен

преди 9 години

Не разбирам англосаксонските вкусове - тези са направо уродливи и като видя примерно оня Къмбърбач, направо превключвам канала на нещо нормално. Но жените били избрали - остава открит въпроса, дали наистина са жени?

12

Анонимен

преди 9 години

каква е тая куца класация бе. Къде са братята Хемсуърт?!?

11

Анонимен

преди 9 години

До ддАми Виго най-много прилича на мъж.

10

Анонимен

преди 9 години

Бенедикт Къмбърбач??????Че аз трудно мога да си представя по-уродлива физиомутра :)))Хайде по-сериозно ;)

9

Зоофил

преди 9 години

Хубав е, но на носът му могат да кацнат 15 папагала и 16я с единия крак.

8

Ив

преди 9 години

Моля моля, аз съм си съвсем нормална жена и този актьор с абсолютно нищо не ме привлича. Има безлично излъчване. Кефя се повече на типаж в стил актьора, който играе Рагнар от "Викинги". Аз на това му викам мъж. Вярно че малко лигаво говори, ама това му е запазената марка. Но в крайна сметка ако е празен в главата (тая горе), не може с нищо да ме грабне. Не мога ли да проведа човешки разговор, сори.... но как да е, такива мъже са рядкост - били са и винаги ще бъдат. Нищо ново под слънцето.

7

дд

преди 9 години

До АнонименЕ Виго е добър актьор, но чак пък секс символ. Ако бях жена, вероятно бих си падал повече по маконъхи или нещо такова.

6

Анонимен

преди 9 години

От актьорите, около които се шуми напоследък, хубавец е Николай Костер-Валдау (пичът, дето играе Джайм). От актьорите, около които не се шуми - Виго Моретнсен.

5

Анонимен

преди 9 години

Този пък кой е? Камбърбач е интересен и странен.

4

qq

преди 9 години

Порасналия Григор Димитров!

3

Анонимен

преди 9 години

Е,Джейми си е готин,няма жена,която да не го хареса,а ако има такава,или е обратна,или не разбира от мъже,истерията по него идва отчасти и участието му във "Петдесет нюанса сиво",което сигурно ще го направи и голяма звезда,но е готин и то много.

2

DeA

преди 9 години

Къмбърбач и Патинсън са адски различни, нетипични и красиви актьори, според мен.То не може всички да са кукльовци, изкарани като на конвейрн. Аман от copy - paste :)

1

Развеселена

преди 9 години

Вече няма красиви мъже.Женския вкус се изражда!