Снимка: Ваня Несторова
fallback

Продуцентът Иван Христов и жената до него - Ирина Тенчева, очакват дете. Новината огласи самата майка, като я придружи със снимка, на която е видна нейната бременност.

"Благодаря на всички наши близки приятели, които се радват заедно с нас от самото начало. Месеците на бременност са особено съкровени за всяка жена, затова моля колегите журналисти да ми дадат възможност да се насладя максимално, като не ме търсят за интервюта и коментари. Такива няма да има. Благодаря предварително за разбирането", написа Ирина във Facebook.

Ирина има две деца от предишен брак, Иван също има дъщеря от брака си с Вихра Петрова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Велко Николов

преди 9 години

Вие, Златке, според името Ви, не сте осведомена, че Ирина си публикува сама в мрежата дори броя на бенките на половия й орган и всички бременности с всеки мъж, с който отношенията й се разклатят и това е пета, или шеста поред, публикувана от нея самата. Не съм фен на никой, защото имам здраво семейство и деца, не се поддавам на манипулации, защото обичам истински една прекрасна жена. Не приемам никаквицата Ирина да се гаври със светостта на семейството и детето. Тази аругантност е несрещана в BG

40

злати

преди 9 години

Велко коментарът ти е пълен със злоба и простащина . Но понеже си от феновете на вихра е обяснимо

39

Велко Николов

преди 9 години

Очевидно е с чужда помощ, освен ако разпространеният от самата Ирина корем, не е от реквизита на театъра, защото и двете жени публично обясниха за липсата на мъжка потентност. Колко жалка и без ценности е тази никаквица.

fallback