41

Велко Николов

преди 9 години

Вие, Златке, според името Ви, не сте осведомена, че Ирина си публикува сама в мрежата дори броя на бенките на половия й орган и всички бременности с всеки мъж, с който отношенията й се разклатят и това е пета, или шеста поред, публикувана от нея самата. Не съм фен на никой, защото имам здраво семейство и деца, не се поддавам на манипулации, защото обичам истински една прекрасна жена. Не приемам никаквицата Ирина да се гаври със светостта на семейството и детето. Тази аругантност е несрещана в BG

40

злати

преди 9 години

Велко коментарът ти е пълен със злоба и простащина . Но понеже си от феновете на вихра е обяснимо

39

Велко Николов

преди 9 години

Очевидно е с чужда помощ, освен ако разпространеният от самата Ирина корем, не е от реквизита на театъра, защото и двете жени публично обясниха за липсата на мъжка потентност. Колко жалка и без ценности е тази никаквица.

38

гост

преди 9 години

Демонстрация как е вързала иван и най вече парите му

37

жжбб

преди 9 години

Сега онова завистливо теле Вихра щи има да се пръска от завист .Тя не можа да прежали ни Иван ни парите му !

36

зоя

преди 9 години

До СтавриПо *** коментар не съм чела. Мнооого ти прилича името Ставри...

35

vvp

преди 9 години

Хубав фотошоп. Дали няма да се повтори същото като с фалшивата бремeнност на черната Златка. На какво е способен човек за единия ПР.. Да поддържа връзка и уж да забременява за едните пари и ПР.

34

Анонимен

преди 9 години

Нямам какво, ама местя и аз, щом казвате....

33

mp

преди 9 години

Ама вие измествате темата малко злобно спрямо тази Ирина-нали уж говорехме за голотията?А мрънкащата още Вихра?Тя пък да вземе да направи нещо.Ей,тоз Иван-златен да беше-да са го разделили досега.Смешници!!!Иначе за бременноста-евала!

32

d

преди 9 години

Местя...сега.

31

зоя

преди 9 години

До Миленадето се казва не е важно чие е агнето . ами в коя кошара блее

30

mp

преди 9 години

Аз не виждам нищо естетично в тази голотия.Всичко започна май от Деми Мур,ако не греша.Навън,в ежедневието,има бременни,които през лятото са направо грозни картинки-свлечен панталон,къса тениска,или потник и цял гол корем плюс един тон грим.Аз съм на 50год.разкрепостена,обличам се елегантно,но само с това с което няма да съм смешна.Коректив са децата ми.Мисля,че това е нещо много мило,интимно и тази показност не ми допада.

29

тя

преди 9 години

Добре са я издокарали с фотошоп.

28

me

преди 9 години

Браво на жената, че е решила да ражда трето дете. Това е достойна българка. Пък за коментиращите корема й - абе вие нормални ли сте? Какво неприлично има в корема на бременна жена?! От толкова турски сериали съвсем сте изтрещели! Да си показва корема колкото иска, бременността не е просто биологичен процес, тя е тежък за женския организъм период, който не всяка жена може да изпита. Ирина има право да си го снима, отлива и т.н. Вие като сте безчуствени ислямизирани *** просто не го гледайт

27

Ставри

преди 9 години

Демонстрация с биологичен процес засягащ женската част от обществото. Къде е сензацията ?

26

Милена

преди 9 години

Знае ли се кой е бащата, ама нищо, ще вика на Иван тате :)

25

Анонимен

преди 9 години

аман от простотия! да почнат да се снимат преди и след ходене до ***

24

Анонимен

преди 9 години

Що за новина е това и защо трябва да ме интересува?!???? Вижте къщата на този, колата на онзи, корема или бюста на тази... тъпоумие като блатна тиня ни залива от платените медии!

23

Анонимен

преди 9 години

Като си покаже п**ката, пак да снимат, може и да разгедам ;)

22

Анонимен

преди 9 години

Сега и аз остава да си покажа оная работа, ама недейте ме снима, да не ми връхлетят всички Иванки!