Снимка: БТА
fallback

Анджелина Джоли се срещна лично с папа Франциск, докато бе домакин на специална прожекция на своя нов филм „Unbroken“. 

„Да бъда поканена с моя филм във Ватикана е голяма чест и невероятна почит на историята, която разказвам в "Unbroken“, сподели самата актриса. „Историята на Луи е един чудесен пример за сила и прошка“, допълва още съпругата на Брад Пит в изявление, разпространено от Universal Pictures.

Вторият режисьорски дебют на звездата разказва историята на олимпийския атлет и военен герой Луи Замперини от САЩ, който участва в Олимпиадата през 1936 година в Берлин. През 1941 година постъпва във Военновъздушните сили на САЩ, а година по-късно самолетът му се разбива над Тихия океан. Луи оцелява, прекарвайки 47 дни на сал. Той е прибран от японски войници, но по-късно е изпратен за 2 години и половина в лагер за военнопленници. Освободен е едва през 1945 година, след края на войната.

Холивудската звезда бе завела със себе си и дъщерите си Захара и Шайло, които присъстваха на посещението във Ватикана. Според приближен до звездното семейство Брад Пит също трябвало да пътува до Рим, но в последния момент се наложило плановете му да се променят.

Анджелина Джоли неведнъж е показвала загрижеността си към проблемите на хората. Тя е специален пратеник към ООН и през годините е посещавала много държави и някои от най-горещите точки по света. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 9 години

Излиза, че е излъгала за варицелата преди няколко седмици. На тази възраст възстановяването е бавно, както външно, така и вътрешно. Позьорка, дано поне наистина е отказала дрогата.

9

Анонимен

преди 9 години

ако не е ким кадрашян..джоли ше е..ако не джиизисъ или божинката..бекъм ше е...все натрапници

8

до 8

преди 9 години

не мога да ти кажа как ми хрумна, тука си слушам 6 без 10 е, и ми идват разни наблюдения, сигурно щото трябва да излизам вече, та ме избива на лаконизъм (както се пее в кючека колко е часа бе? време е за танци)

fallback