Арнолд със сина си през 2013 г. Снимка: архив, Reuters
fallback

Екшън звездата Арнолд Шварценегер постави ултиматум на сина си Патрик - или да се раздели с приятелката си, скандалната поп звезда Майли Сайръс, или ще се прости с попечителски фонд на  негово име на стойност 50 милиона долара, пише в. "Дейли стар". 

Източник, близък до бившия губернатор на Калифорния и съпругата му Мария Шрайвър, с която Арни се раздели през 2011  г., разкрива, че според двамата родители Майли Сайръс влияе негативно върху 21-годишния им син и те са решени да сложат край на връзката им.

Първоначално Мария Шрайвър не била против романа на сина си  с поп певицата, но впоследствие преосмислила позицията си. Сега и двамата с Арнолд Шварценегер се надяват, че шоковата финансова заплаха ще вразуми младежа. 

От обкръжението на Патрик Шварценегер обаче смятат, че той е толкова влюбен в Майли, че ще предпочете нея пред парите, пише БТА. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Snorky

преди 9 години

До Мария"Така че ако Майли реши, може да купи не само синчето, но и дъртия Арнолд..." - За твое сведение Арнолд Шварценегер освен актьор и спортист е изключителен бизнесмен! състоянието му се оценява на цифра с 9 нули така, че по-спокойно с покупко-продажбите...Само неговата бизнес-сграда в Санта Моника струва колкото цялата фамилийка на Майлито...

43

атанас

преди 9 години

До МарияБат Арни е избрал Бодибилдъна, защото е видял потенциал да стане най-добрия в тази сфера. Отдава му се, има усет, има ген и харизма. Човекът е един от малкото масивни билдъри, които са постигнали балансирано и добре изглеждащо тяло. Не случайно е считан за номер едно в историята. Иначе успехът му у в други поприща показват, че човекът е много повече от *** билдър, милиарди не се правят само с избиване на комплекси.

42

Анонимен

преди 9 години

Вижда се, че Майли е сериозно момиче :) Предполагам, че нейното лично състояние е поне 250 милиона, така че любовта е по-важна за нея.

fallback