44

Snorky

преди 9 години

До Мария"Така че ако Майли реши, може да купи не само синчето, но и дъртия Арнолд..." - За твое сведение Арнолд Шварценегер освен актьор и спортист е изключителен бизнесмен! състоянието му се оценява на цифра с 9 нули така, че по-спокойно с покупко-продажбите...Само неговата бизнес-сграда в Санта Моника струва колкото цялата фамилийка на Майлито...

43

атанас

преди 9 години

До МарияБат Арни е избрал Бодибилдъна, защото е видял потенциал да стане най-добрия в тази сфера. Отдава му се, има усет, има ген и харизма. Човекът е един от малкото масивни билдъри, които са постигнали балансирано и добре изглеждащо тяло. Не случайно е считан за номер едно в историята. Иначе успехът му у в други поприща показват, че човекът е много повече от *** билдър, милиарди не се правят само с избиване на комплекси.

42

Анонимен

преди 9 години

Вижда се, че Майли е сериозно момиче :) Предполагам, че нейното лично състояние е поне 250 милиона, така че любовта е по-важна за нея.

41

Анонимен

преди 9 години

Ако няма $50 милиона Майли така или иначе ще го зареже.

40

хммм

преди 9 години

гледате ли хората какви тежки проблеми не могат да разрешат, хубаво да ти се бута или 50 милиона дето пак ще ти влязат в джоба така или иначе, ужас, направо ужас направете една анкета и на това бе и по-*** теми сте имали

39

EU citizen

преди 9 години

Некви постановки разиграват тия, накрая шсе окаже, че момчето е страхотно влюбено, романтик рийш ли и ше стане суперизвестен ше спечели 2-3 Оскара и после ше го поканят за рекламно лице на Фискарс и Хускварна примерно, щото нали сега е модерно да си дървосекач и тия пеесе мильона ше ги избие за две години. Арни освен силен е и умен мъж.

38

Румбо

преди 9 години

Ех,какво ли му е на Били Рей(Сайръс).....Дръж се наборе,все някога ще и дойде акъла!То пък и сватанака да не е китка!

37

хаха

преди 9 години

Майли е много неща но не и грозотия. Все пак всички си имат предпочитания, затова на света има всякакви. Откачалка пълна е обаче и може да пробваш всичко с нея по какъвто и да е начин, не с всяко момиче е така, да не говорим за звездите пък въобще, надали има подобна като нея.

36

Анонимен

преди 9 години

ако арни ми е баща,щях да живея при хю хефнер, а не да бримча тая грозотия, майлито. на живо е като мъж. ама знае ли човек, може да е shemale. хем бодеш, хем те бодат, бухаха

35

Мария

преди 9 години

Маркс, не искам да свалям от Арнолд от възпитателния пиедестал, на който си го качил, нито пък да вгорчавам твоя възторг, но личното състояние на Майли е около три пъти по-голямо от тия 50 мрн. Така че ако Майли реши, може да купи не само синчето, но и дъртия Арнолд и да ползва последния като закачалка /не ми хрумва за какво друго може да й е полезен/...най-скъпата закачалка в историята.

34

Мария

преди 9 години

47, онези които визирам - фитнес-манияците тренира, за да стават все по-големи и по-големи,защото в съзнанието им винаги ги трови мисълта,че онова долу е твърде малко и трябва да компенсират.Някои компенсират с големи джипове,други с големи мускули.Големината няма нищо общо с хармоничността - плувците или гимнастиците имат много по-красиви тела от приличащите на трикрилни гардероби бодибилдъри,които дори не могат да ходят и се поклащат наляво-надясно.Че и кожата им е на пъпки от стероидите.

33

Маркс

преди 9 години

Вие не разбирате от финанси. Дори пишлигарът да избере Майли, Майли ще му бие шута, щото за какво и е без 50- те милиона долара, тя такива като него ги рине с лопата. Браво на Терминатора, санкцийте решават всичко!

32

Анонимен

преди 9 години

от 47Пулев нарича Кличко момиченце! Извинявам се.

31

HaHTakeT

преди 9 години

Poznavam Miley Cyrus otlichno i mocheto s koeto izliza susto. Mnogo sa svesti i zemni hora i vinagi ni pozdravyavat v hotela v koito rabota v Massachusetts. Na ostrova na koito rabotya idvat dosta izvestni hora za koito vie ot DNES BG pishete razni nesta koito ne znaya ot kade gi prepisvate no sa pulni gluposti i sachinenia

30

Анонимен

преди 9 години

до 44Марийче, аааа то всеки кадърен баща с култура на високо ниво е успял да придаде културата си и поведението си на синът си докато е бил малък! Въх, не знаех! Добре че ми каза!

29

Анонимен

преди 9 години

46- МарийоЗначи хората тренират и имат изваяно тяло от мускули, защото са комплексари?Добре, той и Владимир Кличко е комплексар! Много се комплексира от момиченца като теб които казват, че е момиченце и като тоя Пулев дето също го наричат момиченце.

28

Мария

преди 9 години

А че Арнолд е комплексар личи и от неговото "призвание" - бодибилдинга.Колкото по-голямо тяло иска да изгради някой смешен фитнес-маниак,толкова повече по-малък мъжки атрибут прикрива и съответно по-големи комплекси компенсира.

27

Мария

преди 9 години

45, слаб си и много нещастен. Ако случайно си родител си някой ***, на когот децата му казват зад гърба му "дъртия" и само чакат мига, в който да порастнат и да избягат от дома му.

26

Мария

преди 9 години

А че Арнолд е некадърен баща личи от факта, че се опитва да заплашва сина си по най-лесния и елементарен начин - наказва го с пари. Така правят родителите, които ги мързи да възпитават децата си и които са безпомощни в справянето с проблемите - "ще ти купя еди какво си, ако направиш еди какво си" или "ако не направиш еди-какво си няма да ти купя еди-кое си". Смешен баща си, Арнолд.

25

Мария

преди 9 години

43, Ако синът му е некадърна шушумига, за това е виновен единствено и само некадърният възпитателен подход на дядо Арни. Никой не му е виновен на дедко Арни, че когато поглежда сина си, вижда своя собствен бащински провал. Даже и по физиономия не прилича на него - да не би таткото да е някой красавец и на това да се дължи подсъзнателната завист на Арнолд?