Снимка: Reuters, архив
fallback

Един от подаръците, които принц Джордж ще получи за Рождество Христово, е люлееща се дървена зебра, ръчна изработка, за 4650 паунда, съобщава британският "Мирър".

Оказва се, че кралското семейство е напълно готово за коледните празници и с нетърпение очакват отварянето на подаръците на малкия престолонаследник.

Скъпата люлееща се зебра е била поръчана от бабата и дядото на принц Джордж – родителите на Кейт Карол и Майкъл Мидълтън. Според източници от Бъкингамския дворец въпросната зебра била желана от доста време.

Друга играчка, която се очаква да получи принц Джордж, е луксозен комплект от дървени влакчета, релси и гари. Справка в един от големите търговски сайтове показва, че цената на комплекта е 300 паунда.

Снимки на подаръците ще бъдат включени в специална книга.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 9 години

Сладурче палаво!

18

Анонимен

преди 9 години

До Ум царува, ум робуваОоо недеи, ония сръчните ще изпратят по направление дървения материал за печките. Играчки ще направят, ама гората ще иде бързо-бързо.

17

ha ha

преди 9 години

еииии, не се стърпяхте и ме изтрихте, няма нищо, живейте си още в 13 век с прицове, крале, кралици и царе. Приказката продължава, и няма значение, че принцесата не се събужда, важното е принца да остане доволен.

fallback