19

Анонимен

преди 9 години

Сладурче палаво!

18

Анонимен

преди 9 години

До Ум царува, ум робуваОоо недеи, ония сръчните ще изпратят по направление дървения материал за печките. Играчки ще направят, ама гората ще иде бързо-бързо.

17

ha ha

преди 9 години

еииии, не се стърпяхте и ме изтрихте, няма нищо, живейте си още в 13 век с прицове, крале, кралици и царе. Приказката продължава, и няма значение, че принцесата не се събужда, важното е принца да остане доволен.

16

Ум царува, ум робува

преди 9 години

Знаете ли, че допреди 70 години България е изнасяла в чужбина дървени играчки?Едва ли е толкова трудно да се възстанови една традиция - екологически чисто производство, което не изисква употребата на супер скъпи и сложни уреди и технологии. И работата не е тежка!Ще се създадат доста работни места, за заемането на които не са нужни три висши образования, докторат и чужди езици - нужна е само сръчност, а онези наши сънародници, дето не можем да ги накараме да работят, са доста сръчни в ръцете!

15

Concealed

преди 9 години

Писна ми от принцове и принцеси! За мен те са само в приказките! Дано когато дъртата вещица пукне да изгорят престола и короната и да станат република. #QueenMustGo

14

Изваън темата

преди 9 години

До Хас ямНе разбирам какво се впечатлявате. Както виждаш пише ИЗВЪН ТЕМАТА, незнам кое не разбираш. По този свят винаги е имало, има и ще има по-облаготетелтсвани. Аз знам, че няма да ми тропнат на вратата и да ми кажат-Заповядай тук, едни пари и една титла и 100 декара земя. Дреме ми. Детенцето е готино. Че ще е бъде Цар това му е съдбата. Но понякога е тежка тази съдба. Като Чернобил например, да 100-ци хиляди са умрели, но са били изпратени за да живеят милионни. Детето е яко, стига хейт :)

13

Хас ям

преди 9 години

До Извън тематаНе ми прилича на Брат Пит .Хубаво си е детенцето и не е виновно,че около него има посрани близки,че имат наследник ,които ще ще наследи трона и ще иска все по-скъпи играчки и като поостарее.Всеки ден умират деца от глад и все по-малко хора ги е грижа.Всеки ден ни занимават или с "карасивата му майка" или с благотворителността на семейството им,което неможе да заличи последиците от новия начин на експолоатация над бедните хора. Няма богатство без експлоатация ,лъжа,кражба ,мизерия

12

Анонимен

преди 9 години

Прилича на маика си. И баща му беше копие на неговата, докато беше малък, ама откакто леко оплешивя....

11

Извън темата

преди 9 години

Хора, не ви ли прилича на малкия Брат Пит? :D

10

Shark

преди 9 години

Дано да го възпитат правилно и да го научат че скъпите предмети не определят дали си стойностен човек.

9

Християнство ли?

преди 9 години

Турция умишлено се подкрепя от Ротшилд и останалите му събратя, за да унищожи икономиката на балканските Християнски държави, които ще й паднат лесна плячка, при икономическото им заробване.Нефтопроводът "Южен поток" предварително е бил програмиран за "Турски поток" - пак със същите цели, но този път да се подчини и ЕС на Турция!

8

той

преди 9 години

и аз к'во да направя че малкия *** има дървен кон за 5к, да си разплета чорапа ли.Има 100000 които нямат и за хлебец.

7

Анонимен

преди 9 години

Няма да се учудя и да организират благотворителна кампания със SMS-и.

6

разбира се

преди 9 години

Направо сме си английска колония, ако не е малкия ще пишат за майка му, за баща му, за чичо му или прабаба му! И така няма и ден без тях.

5

Анонимен

преди 9 години

Точно така - не сме Турция, която е легнала на сърцето на Англия и която винаги е поддържана от английската политика срещу нас, та да ни занимавате с кралското им семейство!

4

Анонимен

преди 9 години

Не сме английска колония, за да ни съобщавате за всяко мигване на това семейство.Нито сме им васали, поданици или роби!Да си се занимават с тях английските медии!

3

кк

преди 9 години

Предвиждам му бляскаво бъдеще - ще стане Победител във ВИП Брадър на АНГЛИЯ....

2

Примерно

преди 9 години

А некои нема кво да ядат...

1

Анонимен

преди 9 години

Ауууу, каква важна новина!Сега съм спокоен, че малкият принц няма да остане без играчка, като много български деца!