Снимка: outnow.ch
fallback

Мъжете знаят, че има някои дни от месеца, в които трябва да са кротки като агънце и по-ниски от тревата, ако не искат да отнесат викове и скандали от половинката си. Когато тя е в ПМС, светът за нея е черно-бял и една грешна стъпка, дума или мисъл може да я извади от равновесие.

И все пак, ако сте в млада връзка и още не сте се сблъскали и разбрали хормоналните промени, влияещи на настроението ѝ през месеца, ето как трябва да се държите, за да запазите мира в дома си по време на нейния предменструален синдром:

Проявете извънредна нежност и внимание

Може да не ви допадат романтичните комедии, блудкавите сериали и вечерите в нейния любим ресторант, но сега трябва да стиснете зъби и да се съгласите с желанията ѝ. Забравете мача и новините – иска да гледате любовна комедия, съгласете се. Иска да се гушкате на дивана? Гушкате я.

Купете всички видове шоколад, които обича

Когато наближи периода на ПМС, гледайте да сте снабдени с много шоколад и сладки изкушения, Те ще опитомят звяра в нея, както и ще облекчат главоболието. Бъдете предвидливи и набавете и различни болкоуспокояващи, ще ви потрябват.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 9 години

Жената си е жена.Но,мъж да е неврозен и вечно недоволен това поведение не е нормално за един мъж.

14

Анонимен

преди 9 години

До 10Един ,така послушал "умния"си приятел жената,приятелката си вдигнала дирмите и у дома.Вече 10 година си" ближе" раните и не може да си върне жената.Тя вече изобщо не желае след 10години да има общо с него.Онази връзка по между им е изгубена.На приятел съвет не взимай, нито ти е в къщата,нито знае каква е жената с която имаш отношения.И с която живееш.Да не кукуваш един ден сам от целомъдрието на добрите ти приятели.Двусмислието на анонимни люде.Много глупав.От глупав,най-глупав.

13

Анонимен

преди 9 години

Кисел и вечно недоволен от живота мъж е много по жестоко от изнервените дни от месеца при жената.

fallback