15

Анонимен

преди 9 години

Жената си е жена.Но,мъж да е неврозен и вечно недоволен това поведение не е нормално за един мъж.

14

Анонимен

преди 9 години

До 10Един ,така послушал "умния"си приятел жената,приятелката си вдигнала дирмите и у дома.Вече 10 година си" ближе" раните и не може да си върне жената.Тя вече изобщо не желае след 10години да има общо с него.Онази връзка по между им е изгубена.На приятел съвет не взимай, нито ти е в къщата,нито знае каква е жената с която имаш отношения.И с която живееш.Да не кукуваш един ден сам от целомъдрието на добрите ти приятели.Двусмислието на анонимни люде.Много глупав.От глупав,най-глупав.

13

Анонимен

преди 9 години

Кисел и вечно недоволен от живота мъж е много по жестоко от изнервените дни от месеца при жената.

12

Смело с ръце

преди 9 години

До ПатилМъж към половинката си, която е в цикал:- Прелестна си, скъпа!- ТИ ЛИ ЩЕ МИ КАЖЕШ КАКВА СЪМ БЕ!!!

11

Патил

преди 9 години

Кажете и че е красива. Ако започне да съска, отдръпнете се на няколко метра, и внимателно хвърлете към нея един шоколад.

10

Анонимен

преди 9 години

До ОбичамЕ, понякога и шоколадче :)

9

!

преди 9 години

Един съвет за мъжете - не прекалявайте със съчувствието и глезенето. Колкото повече угаждате на една жена поради това че е в ПМС, толкова повече ще ви се качва на главата при следвашия. Не казвам че не трябва да се проявява толерантност и разбиране, но в ниаккъв случай не трябва да се прекалява с неша като "да и купите любимия и шоколад" или да гледате *** филми. Ако го направите веднъж, пригответе се да го правите цял живот или поне докато не смените жената.

8

Курти

преди 9 години

Деева и жените, деева....Ама, пусто чукане.....

7

Анонимен

преди 9 години

ПМС ли? По-страшен е МС. Тогава освен "хормонални промени" често явление са и болките - в по-тежките случаи водещи до гадене, виене на свят, нетрудоспособност, общо неразположение. Така че винаги имайте под ръка обезболяващи, ако жена ви/приятелката ви е с тежа форма на МС. Лигавщините със сапунките ги оставете на страна, защото в описания случай жената ще иска единствено да легне и да се гърчи с грейка на корема и с шепа хапчета.

6

Анонимен

преди 9 години

Отговорно твърдя, че съществува ПМС и той започва около седмица преди цикъла, тежки са и първите 2 дни от цикъла. Дет се вика, около 1/3 от месеца ни отива в нерви за нищо, после ни е криво, ако сме направили големи скендъли. Май ще излязат прави мъжете, че ние не сме много хора... Всичко това и в работата пречи... Абе, трудное да си жена.

5

До DS

преди 9 години

Точно кифли.

4

ds

преди 9 години

ПМС не същестува! Това, че прости кифли като тебе си търсят причини да стъжняват живота на някой мъж докато се правят на ощипани девственици е съвсем друга тема. Ако ти си търсиш мила писателко причини да оправдаеш нервните си кризи това е друга тема. Защо има жени дето и през въпросният ПМС са добри и мили ? Аман от кифли

3

...

преди 9 години

tova napravo smardi na licemerie i na fal6

2

Анонимен

преди 9 години

Палите колата и отивате на гости при приятели за 4-5 дни. Иначе тежко ви и горко.

1

Дедо Мъди

преди 9 години

Дивите жени не се опитомяват !Това не е като обяздване на кобилки ...ако жената хапе и цвили бегайте далече веднага щом видите ,че има отклонения от нормите...Иначе ще си загубите най-прекрасните години от живота!