Лейди Гага Снимка: БТА
fallback

Лейди Гага разказа, че преди половин година е била готова да се откаже от музиката, когато албумът й "ArtPop" предизвика много критики, съобщи Контактмюзик.

От кризата й помогнал да излезе Тони Бенет. "Преди шест месеца не исках да пея повече. Бях толкова тъжна. Не можех да спя. Чувствах се като мъртва", каза 28-годишната певица пред сп. "Парейд".

Тогава Тони Бенет я кани да запишат албума "Cheek to Cheek". Лейди Гага вярва, че той е спасил живота й, не само кариерата й.

"Всеки ден казвам на Тони, че ми спаси живота. Той искаше само приятелството ми и гласа ми", каза Лейди Гага. Тони Бенет е хвалил много младата си колежка. Той е казвал, че иска отново да работи с нея, защото се разбират отлично и се възхищава на таланта й, както и че с него тя въобще не е ексцентрична.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 9 години

3 милиона продажби не са малко...

15

Анонимен

преди 9 години

Говорете си, но от времето на Мадона и на Майкъл, никой не е правил толкова голям удар в музикалната индустрия. Тя циментира името си в поп културата на 21-ви век, а и е едва на 28 има доста време да пожъне още много успехи... АРТПОП ми допада, ако вземем под лупа всяка нейна песен индивидуално, ще видим, че музиката и е на същото ниво като преди 4 години. Проблемът е, че албумът няма единна нагласа, стил и тн. и става много шарен + лошата организацията след уволнението на мениджъра...

14

Mary Jane Holland

преди 9 години

До ХъниБуБуМного точно казано! Повечето тук са тесногръди *** селяни повтарящи едно и също! И аз много съжалявам за ARTPOP.. всяка песен в албума е уникална и ако албумът беше започнат с новия и мениджър, то тогава би бил истински хит! Лошото е, че албумът нямаше почти никакви промоции, само 3 сингъла и 2 видеа...Поне сега тя отдава последна почит на албума с уникалното шоу artRave, на което аз съм щастливец да присъствам!

fallback