16

Анонимен

преди 9 години

3 милиона продажби не са малко...

15

Анонимен

преди 9 години

Говорете си, но от времето на Мадона и на Майкъл, никой не е правил толкова голям удар в музикалната индустрия. Тя циментира името си в поп културата на 21-ви век, а и е едва на 28 има доста време да пожъне още много успехи... АРТПОП ми допада, ако вземем под лупа всяка нейна песен индивидуално, ще видим, че музиката и е на същото ниво като преди 4 години. Проблемът е, че албумът няма единна нагласа, стил и тн. и става много шарен + лошата организацията след уволнението на мениджъра...

14

Mary Jane Holland

преди 9 години

До ХъниБуБуМного точно казано! Повечето тук са тесногръди *** селяни повтарящи едно и също! И аз много съжалявам за ARTPOP.. всяка песен в албума е уникална и ако албумът беше започнат с новия и мениджър, то тогава би бил истински хит! Лошото е, че албумът нямаше почти никакви промоции, само 3 сингъла и 2 видеа...Поне сега тя отдава последна почит на албума с уникалното шоу artRave, на което аз съм щастливец да присъствам!

13

Mary Jane Holland

преди 9 години

До TulskiАлбумът е наистина уникален, но за съжаления бившият и мениджър я разочарова... Важното е, че сега тя е готова да продължи напред и е щастлива!

12

pastoral

преди 9 години

значи да очакваме да видим "прераждането" на lady gaga. поздрави от "radio gaga". :-)

11

Snorky

преди 9 години

При положение, че музиката отдавна се е отказала от нея най-логичното нещо би било е и тя да се откаже от музиката.

10

Анонимен

преди 9 години

Лейди Гага, Стефани или Стефке по нашенски, остави го тоя ArtPop, талантлива си, върви по пътя на Тони Бенет, пари много там няма да направиш, но това е истинска музика.

9

ХъниБуБу

преди 9 години

Както винаги коментарите в този сайт са потресаващи! Мижитурки коментират световна звезда и пишат простотия след простотия... Имам чувството, че тук има само необразовани ***. Иначе по темата... да наистина е така. Както се спомена надолу ARTPOP не пожъна успеха, който тя очакваше, но причината не е албума, а мениджъра на Гага. Просто с няколко думи не става за нищо. Трябва й човек, който наистина ще прави нещо, защото албума е невероятен и възможности за хитове се пропуснаха ей така...

8

разбирача

преди 9 години

то па... една музика.. ум да ти зайде..

7

Анонимен

преди 9 години

Готина еврейка....много искам да я ....

6

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Ако Стефания изтрезнее и се изкъпе, може да опърди кочана, даже е хубавка без грим...

5

Ботев

преди 9 години

Да си сложи едни силиконови мици.. съвсем се е опущила, горката..

4

Анонимен

преди 9 години

гледах клипа. изобщо няма нищо общо с предишните и простотии. добре че я е вкарал човека в правия път.

3

Анонимен

преди 9 години

абе щом Тони Бенет се е хванал за нея, начи нещо е видял. едва ли би си плюл на сурата певец от неговия ранг. той е достатъчно богат човек и не би го правил основно за пари.

2

мистър

преди 9 години

Лейди ГУГА само я не сам я минал.....

1

Анонимен

преди 9 години

Висят и си.ите.