Снимка: Splash News
fallback

В последните дни много известни личности се поляха с кофа с леденостудена вода, като част от благотворителна кампания за повишаване на информираността за амиотрофичната латерална склероза (ALS). Една от най-ексцентричните звезди на Холивуд - Чарли Шийн, участва в кампанията, но по свой собствен начин.

В понеделник 48-годишната звезда участва в предизвикателството "Ice Bucket Challenge" и пусна клипа в интернет, но вместо да се залее с ледена вода, актьорът изсипа върху главата си тенджера с банкноти.

Ексзвездата от сериала "Двама мъже и половина" изсипа дъжд от пари, казвайки: "О, чакайте, това не е лед. Това са 10 хиляди долара в брой, които аз ще даря на фондацията ALS. Ледът ще се стопи, но тези пари действително ще помогнат на хората."

Чарли се обърна към своите бивши колеги от ситкома, както и към новата му звезда: "Предизвиквам Джон Крайър, Чък Лори и Ащън Къчър също да направят като мен. Хайде, момчета, това е за една велика кауза!"

Вероятно помните, че Шийн беше уволнен през 2011 година от популярния сериал, след като игра в него осем сезона. Той беше заменен от Ащън, но Чарли винаги е бил доста критичен към своя заместник.

От своя страна Кътчър наскоро заяви в шоуто на Джими Кимел следното: "Мога ли да взема една минута, за да направи публично обръщение към Чарли? Пич, затвори си устата! Стига вече. Минаха три години, а ти все още ме нападаш в Twitter."

Дни по-късно Шийн написа смутено извинение в отговор, казвайки: "Толкова съжалявам Ащън! Получих ти съобщението. Не трябваше да си го изкарвам на теб!".

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

do 30

преди 9 години

Вода има достатъчно. Хайде стига с тези апокалиптични представи. Като се разлива, да не би да се изпарява в космоса тази вода? Отива си в почвите. Като пиеш вода и после я изпи**еш да не би да изчезва. Вода не достига само в определени държави. И това е Индия, заради безумното им плодене и липса на всякаква цивилизация и свързаните с нея последствия, като инфраструктура. И другите страни са африканските. Там няма да обяснявам защо няма вода.

24

Анонимен

преди 9 години

Така е, хората си правят реклама, не благотворителност. А негативните коментари показват само колко ви е ограничено мисленето.

23

Анонимен

преди 9 години

Сега очаквам Пищова да се включи, да се залива с казан пълен с банкноти по 2 лева ...

fallback