Снимка: Getty Images
fallback

В Холивуд е пълно с горещи талантливи и уверени мъже-звезди, с дяволски добър външен вид, но повечето от тях не остават свободни за дълго време. Едни от най-сексапилните красавци в света на шоубизнеса, като Брадли Купър, Адам Лавин, Леонардо Ди Каприо и Матю Макконъхи вече си намериха или жени, или сериозни приятелки и затова няма да ги включим в тази класация.

Все пак славата, добрата визия и многото парите не могат да купят щастие, така че и сред привлекателните мъже знаменитости също има необвързани ергени, които не могат да открият голямата и истинска любов, въпреки че интересът на жените не им липства.

Ще ви представим 15 от тези звезди, които към момента нямат официална половинка. Ще пропуснем само култовите красавци Робърт Патинсън и Райън Гослинг, тъй като не сме сигурни в статуса им, защото медиите ту ги събират, ту ги разделят с гаджетата им Кристен Стюарт и Ева Мендес.

Започваме списъка със очарователния хубавец от сериала "Дневниците на вампира" Иън Сомърхолдър, който преди една година скъса със своята колежка Нина Добрев и оттогава си няма приятелка.

Раздялата на 35-годишния Иън с 25-годишната Нина покруси феновете на сериала, но двамата така и не подновиха своята 3-годишна връзка, а си останаха само приятели. Вижте кои са другите прочутите мъже в Холивуд, които си нямат сериозни гаджета към момента.

Вижте кои са другитев сърцеразбивачи от нашата класация в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

До 4

преди 10 години

Изводът е, че хубавите мъже са женени :)

4

Анонимен

преди 10 години

Направих два извода:- най-желаните мъже в Холивуд са бели, между 30 и 40 г.;- средностатистическият българин е по-хубав от тях, но по-бързо се скапва - вероятно условията за живот у нас причиняват това.Щеше да е по-добро, ако под снимката на всеки един от тези мъже бяха отбелязали ръста и килограмите му.

3

Анонимен

преди 10 години

takiva myje sa po-neshtastni i ot izostaveni jeni. imat pari i neznaiat sasho gi iskat jenite za ednoto ili za drugoto.

fallback