Лейди Гага. Снимка: Reuters
fallback

Лейди Гага има намерение да стане първата изпълнителка, която ще пее в космоса, предаде Франс прес, като се позова на американския в. "Ю Ес уикли".

Според изданието Лейди Гага имала намерение да се подготвя един месец за космически полет, преди да изнесе концерт в началото на 2015 г. на борда на кораба на британския милиардер Ричард Брансън, който изпълнява субобритални полети.

Певицата трябваше да избърза с няколко дни с премиерата на новия си албум "Artpop" след множество изтичания в мрежата. Албумът се появи изненадващо в iTunes още в понеделник, след като премиерата му трябваше да е в сряда в Япония. В останалата част на света третият албум на Лейди Гага излиза тази неделя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Велко

преди 10 години

Аз ще опитам да изям 3 кебапчета с гарнитура в космоса, кой иска да ме спонсорира. Ще бъде уникално / никой не го е правил досега. После мисля да напиша книга за преживяното по време на експеримента.

9

Хасмукар

преди 10 години

Маце, земи и Боце с теб.

8

Kohr Ah

преди 10 години

Не е първата дето пее в космоса. Първата е българка и вече пее извън Слънчевата система на златна грамофонна плоча. Няма лошо да се пее в космоса. Лошо е хомосапиенс да каца на други планети само. Вижте малко след като се цопна Кюриосити на Марс, от астероидния пояс до планетата веднага се отклони метеорит и удари Земята.При условие че това се случва мега рядко едва ли е съвпадение.Предупреждението е дадено.Да го знаят това и Гага и всичкия хомосапиенс дето цапа с присъствието си извън Земята.

fallback