10

Велко

преди 10 години

Аз ще опитам да изям 3 кебапчета с гарнитура в космоса, кой иска да ме спонсорира. Ще бъде уникално / никой не го е правил досега. После мисля да напиша книга за преживяното по време на експеримента.

9

Хасмукар

преди 10 години

Маце, земи и Боце с теб.

8

Kohr Ah

преди 10 години

Не е първата дето пее в космоса. Първата е българка и вече пее извън Слънчевата система на златна грамофонна плоча. Няма лошо да се пее в космоса. Лошо е хомосапиенс да каца на други планети само. Вижте малко след като се цопна Кюриосити на Марс, от астероидния пояс до планетата веднага се отклони метеорит и удари Земята.При условие че това се случва мега рядко едва ли е съвпадение.Предупреждението е дадено.Да го знаят това и Гага и всичкия хомосапиенс дето цапа с присъствието си извън Земята.

7

Анонимен

преди 10 години

Лейди Гага е най-силното ни оръжие срещу извънземно нахлуване. А и е красива като майката на Пришълеца

6

Анонимен

преди 10 години

Това ще свали доста нови изпълнители, които са тръгнали да се мерят с Гага и да я засенчат. За поред път доказа, че никой не може да бъде по-оригинален и скандален от нея. Майли, Минаж и тем подобни са само нейни отражения. Кейтито се старае да мине АРТПОП с PRISM,но може само да си мечтае за това... Гага доказа,че е най-добрият и надарен музикант, излязъл през последните. Постиженията и феновете го доказват. Заслужава си прякора - новата кралица на попа...

5

До Арсо

преди 10 години

За космоса не бери грижа. Той е доста обширен. Ама виж на космонавтите, които ще са с нея в тая тясна капсула - жална им майка!

4

Анонимен

преди 10 години

Не зная,но си мисля че народа е доста изперкал след като подкрепя и си хвърля парите за такива откачалки като гаргата !!Това вече не е изкуство,това е злоупотреба с изкуството и изкривяване на сексапила !!???????

3

Арсо

преди 10 години

Не му завиждам на космоса :))))

2

Анонимен

преди 10 години

Бе щом има кой да я слуша... Нека си... такова жената.

1

Snorky

преди 10 години

Ама тя може и пее ли?!?!