Снимка: Булфото
fallback

Популярните актьори и тв лица Мария Игнатова и Димитър Рачков не са далеч от идеята за брак и да имат собствено дете. И двамата имат деца от предишните си бракове, но нямат общо.

"Говорим си го това за сватбата и детето с Митко, но по-скоро ей така, на шега, сериозни планове засега нямаме. За мен бракът е нещо хубаво, особено когато двама души си имат такова доверие, че да създадат и дете. Така че не виждам защо да не го скрепят с един брак. С Митко мислим за общо дете, но истината е, че нямаме време. Кога да го родя – на сцената ли?", пита повече себе си Мария Игнатова в интервю за сп. Story.

Само след дни Мария ще застане на сцената с Алекс Раева, двете ще водят втория сезон на музикалното шоу X Factor. Тя признава, че засега не може да си позволи да намали темпото.

"Не говоря за финансов проблем. Слава, Богу, такъв никога не съм имала. Просто сега съм в активните си години и трябва да работя", допълва Игнатова пред списанието.

В момента Рачков и Мария са разделени за първи път за толкова дълъг период, откакто са заедно. Тя е изцяло ангажирана с X Factor, а той е на вилата си в Твърдица - използва всеки възможен момент да си поеме въздух.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

още една овца

преди 10 години

Не разбирате ли, че това е реклама? И да си плюете и да хвалите, медиите, които ни забавляват/манипулират пак ще гушнат големите пари от реклама. А ние-садото си оставаме само с едно блеене.

21

Journey

преди 10 години

Харесвам ги и двамата, но подобни изказвания вече малко идват в повече.Марийче, така и не си от най-талантливите, а изказване в стил "толкова съм заета и толкова ме канят по ангажименти, че трябва на сцената да родя" са меко казано прекалени.Имайте предвид, че от прекалено излизане на сцена, лицата ви се амортизират и хората свикват с тях, което не е много добре.Още повече, появявате се само в предаванията на Магърдич.А, ако искате бебе...мноого е лесно. Отказваш да водиш X factor и си ОК

20

до МАРИЯ

преди 10 години

ще те намеря и в движение мога да ти направя близнаци,лошото е ,че пак ще се изпърдиш ,като по телевизията ,ама сега звука ще е от разпрано дупе и две в едно.

fallback