22

още една овца

преди 10 години

Не разбирате ли, че това е реклама? И да си плюете и да хвалите, медиите, които ни забавляват/манипулират пак ще гушнат големите пари от реклама. А ние-садото си оставаме само с едно блеене.

21

Journey

преди 10 години

Харесвам ги и двамата, но подобни изказвания вече малко идват в повече.Марийче, така и не си от най-талантливите, а изказване в стил "толкова съм заета и толкова ме канят по ангажименти, че трябва на сцената да родя" са меко казано прекалени.Имайте предвид, че от прекалено излизане на сцена, лицата ви се амортизират и хората свикват с тях, което не е много добре.Още повече, появявате се само в предаванията на Магърдич.А, ако искате бебе...мноого е лесно. Отказваш да водиш X factor и си ОК

20

до МАРИЯ

преди 10 години

ще те намеря и в движение мога да ти направя близнаци,лошото е ,че пак ще се изпърдиш ,като по телевизията ,ама сега звука ще е от разпрано дупе и две в едно.

19

LadRiz

преди 10 години

Ama tazi "aktrisa" nas li pita dali da rajda?Oooo...sveshtenna prostota i sueta!

18

аз

преди 10 години

каква актриса може да е тази грозотия ,мачка креватите на мутрите ,истеризира хората само като я гледат ,горкият Рачков и актриса я направи-УЖАС...с халтури артисти няма ,има само КЛОУНИ..

17

Жени

преди 10 години

Маре, такъв красавец... Мисли! Десетина?!

16

Анонимен

преди 10 години

Подкрепям 19, имам много съученички от ученическите години, родиха, омъжиха се, правиха каквото правиха и се разведоха. Ако ще имам деца от подобни жени - по- добре не. Предпочитам майката на децата ми да е силна жена, ако случайно взема да се гътна, да може да се справя сама. Същото важи и за мен.

15

''Кариерис

преди 10 години

Аман от закостенели мозъци! Какво лошо има в това една жена да работи и преуспява, а не на 20 да се омъжи,да роди, да няма опит и образование, после да не може да си намери свестна работа и да прекара живота си в кухнята......А и както пише тя вече има дете от предишен брак...Най-малкото кои сте Вие за да съдите кой как трябва да си живее живота?

14

Анонимен

преди 10 години

" ... Просто сега съм в активните си години и трябва да работя ..."То това основно за раждането на деца важи. Добрата актриса е такава и на 40 и на 50 и на 60. Да не се докара до там после да ражда ин витро като онази русенска докторка.

13

аз

преди 10 години

Това не може да е тема за коментар-но виж процеса на изработка на бебето при Марийчето би ме заинтересувал в подробности.

12

Boroka

преди 10 години

Тая на какво е заприличала самооо на Травестит прилича.

11

До 12

преди 10 години

Това са пълни глупости! 99% от мъжете просто искат жена в пълния смисъл на думата, а не кариеристки, примадони, многострадални вечно недоволни геновеви и т.н. Убеден съм, че мъжете очакващи жена им да ги храни са пренебрежително малко. Убеден съм, че мъже искат от жените си просто да поддържат домашния уют, да раждат и гледат деца и общо взето да имат едно нормално семейство.

10

Анонимен

преди 10 години

А вие хем искате да ви раждат и слугуват, хем да си живеете като ергени.Хем да са красиви, ама да не отделят време за поддържане на физическото и психическо здраве.Хем да раждат млади,хем да не са зависими финансово от вас.Май краставици на краставичаря искате да продавате.Хем агнето цяло,хем вълкът сит.

9

are_kulata

преди 10 години

Боже, тази се е скъсала от работа(дудуци)Сумата и холивудски звезди родиха, тази само бетонира функцията си на ***, бати парцала нещастен!

8

Анонимен

преди 10 години

Щом една жена пренебрегва раждането на дете и си търси причина за това то не мога да се съглася тя да носи името ЖЕНА-МАЙКА

7

As

преди 10 години

Da rajda...da rajda pone 2 posledovatelno,da svarti semeistvo,4e edvam i iztraivam ligotiite.....

6

JK

преди 10 години

Ми да им направим по едно, кат' нЕмЪТ време. Аз лично на Мария бих и направил и пет. Ако некой аресва Рачков да го ашладисва, щот на мен ми мяза на бакалин от соца дет продава зарзават.

5

до 3

преди 10 години

Странно е как не осъзнавате какво ни унищожава- не е това, че жените поставят кариерата пред семейството, просто в днешно време няма начин само единия в семейството да работи и да се смогва със сметки и разходи. А това, познайте защо е така? Дали не е заради политиката на всички правителства да вземат пари от данъците на работоспособните, за да хранят социални ***, които раждат по 10 чавета, но пък са сигурен електорат.

4

иван

преди 10 години

Без нея и Раева ще загине българската сцена :(((

3

Анонимен

преди 10 години

То една сцена, то една актриса, да ти умре коня!Понякога е по-добре да не казва нищо, отколкото да се изкаже така грубовато!