Снимка:сп. Marie Claire

Преди години се считаше, че дамите, които имат разстояние между предните зъби, са секси и чаровни. То прави усмивките им незабравими, а самото им излъчване по-различно, извън стандартните възприятия за красота. Една от тези незабравими дами е 21-годишната дъщеря на Мик Дажгър – Джорджа Мей Джагър. Дамата е много млада, но от години е в модния бранш и се радва на голяма популярност.

Руса, невинна, провокативна и секси Джорджа е едно от емблематичните лица на марките Rimmel и Sisley, ала изглежда това ѝ носи и известни негативи. Наскоро малката Джагър издаде, че често е обект на нападки в онлайн пространството, където е наричана с грозни имена.

„Изглежда, че хората в онлайн пространството са много отегчени. Те просто си стоят и се чудят за какво да се заядат. Наричат ме „к*рва с разстояние между зъбите". Но аз няма да падам на тяхното ниво и да им отговарям", каза русата красавица пред " Standard".

Джорджа издаде, че най-често тя е обиждана в мрежи като Twitter и Instagram и че там я „съветвали" да си сложи брекети, за да си оправи зъбите.

„Чувала съм го стотици пъти, но би било доста неприятно да си сложа брекети на тези години. Има много млади момичета, които ме защитават. Аз съм в центърa на публичността, но не оставям тези думи да ме засегнат", сподели още мис Джагър.

Въпреки грозните нападки Джорджа се харесва и продължава да има и почитатели сред дизайнерите и фотографите. Дамата постоянно е на кориците на списанията и не спира да се усмихва.

В новия брой на американското Marie Claire моделът се обгръща с пухчета, пера и меки кожи и прилича на предизвикателна лолитка. Не случайно самата фотосесия, дело на Алекс Кейли, е озаглавена „Сладката Джорджа Мей Джагър". Тя сякаш излиза от някой розов сън, но без да показва излишно плът.

Вие смятате ли, че разстоянието между зъбите е дефект?

Вижте кадрите от Marie Claire в галерията нa Tialoto.bg и дайте своя „вот" за Джорджа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase