Снимка: сп. ELLE
fallback

Фината холивудска блондинка Аманда Сейфрид, която ни заплени с романтичните филми „Скъпи Джон", „Писма до Жулиета" и „Мама Миа", изглежда нетипично на корицата на августовския брой на списание ELLE, САЩ. Сесията с красивата актриса е вдъхновена от гръндж стила, който властваше през 90-те, но в който едва ли сме си представяли Сейфрид.

27-годишната Аманда позира заобиколена от секси мъже-модели. Всички са облечени в шикозни облекла от новите колекции на Versace, Proenza Schouler, Saint Laurent, Christian Louboutin, Dior, Givenchy и Ralph Lauren.

Ето и какво споделя звездата от новия филм „Лавлейс" с изданието:

За ролята си на порнозвездата Линда Лавлейс:

„След като прочетох сценария, си казах, че това е най-рисковото нещо, което мога да направя точно сега. Помислих си, че подобна роля може да съсипе кариерата ми, но в същото време сметнах, че това е моят шанс да покажа на кино гилдията, че мога да бъда различна."

За това, че винаги държи да има сексуално привличане с даден мъж, за да започне връзка с него:

"Няма мъж, с когото да съм имала връзка и към когото да не съм била привлечена сексуално и то от пръв поглед. Искрите или се появяват веднага, или изобщо не се появяват."

За бившия си приятел – актьора Доминик Купър:

"Ние се обичаме все още... Той винаги ще бъде част от моя живот, независимо от това, че до него ще има друга жена и съпруга един ден. Двамата сме много добри приятели."

За сегашното си гадже:

"Той не е част от филмовата индустрия. Познавам го още от 16-годишна, но вече си го представям като баща на децата ми. Това е една фантазия засега, но ще видим..."

За да разгледате снимките на Аманда, посетете галерията на Tialoto.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

ХХ

преди 10 години

Тази ми действа антисексуално.

4

neuznavaem

преди 10 години

ta nawta krava e po dobra

3

boro

преди 10 години

На фона на тая *** мисля че се влюбвам във Мара Отварачката :)))

fallback