Снимка: сп. Empire

Докато второто лице на Робърт Дауни Джуниър е Железният човек, на Даниел Крейг – Джеймс Бонд, на Крисчън Бейл – Батман, Хю Джакман направи Върколак своето фруго "Аз". Актьорът влиза в образа на комиксовия герой с режещи ръце за седми път. Джакман участва в сагата „X-Men", а в края на юли в САЩ е и премиерата на лентата „Върколак" („The Wolverine"), която се фокусира изцяло върху неговия герой.

По този повод хубавецът застава на корицата на с. Empire, а броят е адаптиран и за японския пазар (все пак японците са маниаци на тема комикси и игри). За корицата Хю е извадил звяра в себе си на показ, а на вътрешните страници се представя като един изтънчен джентълмен в тъмен костюм и мъжествена осанка.

В броя Джакман споделя, че това е най-тъмната част от цялата сага и че все още играе ролята на Върколак с желание. „Обичам да играя този образ. Все още го правя с много страст", споделя Хю и допълва: „Не съм предполагам, че ще играя един и същи герой в седем филма".

Преди няколко дни Джакман сподели нещо пред EW, което леко си противоречи с ентусиазма, който показва в сп. Empire. Отново във връзка с героя си Върколак той каза: „Когато направихме първия самостоятелен филм за този герой, не бях сигурен дали ще има втори. Не казвам, че няма да участвам повече, защото все още ми харесва да играя тази роля. Но трябва да имам доста добра причина да го направя".

Що се касае до ролята му в X-Men Origins актьорът е леко разочарован от крайния резултат: „Имах да докажа нещо и можехме да се справим по-добре. Някак си първият самостоятелен филм за Върколак прилича на четвъртия от поредицата X-Men. Не съм сигурен дали постигнахме целта си, която беше да покажем какво представлява точно моят герой".

Вижте чаровният Хю в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase