Снимка: New Look

Тя не е непозната в света на модата и макар че няма класическото слабо тяло на модел, не спира да го демонстрира и то по бельо. Най-новата фотосесия на Кели Брук определено ще покаже на бившото ѝ гадже - ръгбиста Том Еванс, какво е изпуснал.

33-годишната брюнетка показва своето ново "Аз". В действителност тя представя модели на марката New Look, което идеално се вписва с променения ѝ имидж.

Кели демонстрира бронзов загар, бретон и изправени коси, които нежно се спускат по раменете ѝ. От къдриците ѝ няма и помен, но пък така лицето ѝ изглежда още по-женствено.

Брук представя бикини и сутиени, които са леко „старомодни" - т.е. имат висока талия и чашките са по-широки, така че да прикрият умело пищната ѝ гръд. Моделите са от дантела и коприна и са в черно и бяло, синьо и бяло и червено и бяло.

Междувременно покрай хубавицата се заформи скандал от ревност, тъй като тя скъса с гаджето си Том Еванс преди по-малко от месец, защото той ревнуваше от тогавашното ѝ бившо гадже Дани Киприани. Ръгбистът я принуди да спре да общува с другия мъж, което тя отказа да направи. В крайна сметка Дани спечели и според последни слухове има голям шанс да са подновили връзката си.

Порадвайте се на хубавата Кели и нейните предложения за Св. Валентин в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase