Снимка: Булфото
fallback

Лили излезе от Къщата на Биг Брадър щастлива, но и изненадана. Представяла си е, че при положение че в Къщата има чужденци от Македония, тя ще остане сред финалистите. Ето какво сподели още пред Dnes.bg.

Доволна ли си от представянето си?

От моето - да, но пък Миро са го изкарали скандалджия, а той е най-големият джентълмен в Къщата. Иначе този сезон ми хареса повече, защото съм много по-зряла. Бях спокойна през цялото време. Имаше само една случка, в която ме обвиниха, че съм взела пръстен и там приключи всичко негативно. Просто не обръщам внимание на нападките на някои хора, дори ще конкретизирам – тези на Любов. Тризначките са такива хора, които нямат постоянно мнение – нападат, извиняват се, после пак са готови да се нахвърлят. Те нямат реална самооценка, правилно мнение за себе си. Много се карат и една с друга, доста грозно. Доста обиждаха Стойка, но различните хора реагират по различен начин. Аз може би щях да направя нещо друго, тъй като и в живота, ако някой тръгне да ме напада, по-скоро ще се свия.

С какво те промени Биг Брадър?

С нищо. Преди шест години съм била по детски неориентирана. Бях наивна и пак си останах такава.

Лесно ли бе съжителството с бившия ти приятел Борислав?

Да, ние имаме много приятелски взаимоотношения. Той има черно чувство за хумор. Аз съм добронамерена към него и това е достатъчно.

Ревнуваше ли го от Цеце?

От нея? Много пъти съм го подканяла да извика Цеце при нас. Дори си мисля, че много повече Борислав търсеше моята компания. Между другото самият той казваше, че не я харесва. Присъствала съм на един-два разговора с него. На единия беше и Стойка, която му каза да не заблуждава момичето.

Алекс каза, че е имало конспирация, в която ти си участвала за премахване на тризначките още от самото начало. Какъв е коментарът ти?

Ще кажа, че нямам нито една номинация към тризначките и мисля да приключа с този коментар. По отношение на Алекс ще кажа, че не може да изказва някакво мнение, без да ме е виждала шест години. Срещали сме се 10-15 пъти, когато бе приятелка с моята снаха. Това е. Много глупаво изказване, не й отива на възрастта. Аз бях през цялото време себе си. Единственият ми комплекс беше да не ме представят като преди години много суетна. Дори тризначките и Цеце стояха повече пред огледалото и се „шминкаха“ - това е гримирах се на македонски. От познати разбрах, че пак така са ме представили.

Кой искаш да спечели?

Стойка, защото ми е приятелка и много изстрада. Изкараха нещата така, че все едно не съм я защитавала. Това, че не тръгвам в директен конфликт с някого, нищо не значи. Дори първата седмица ме наричаха неин адвокат. Бях много учудена.

Предаването шоу ли е или е живот според теб?

Шоу, което изгражда на гърба на реални хора различни типажи, които им трябват за предварителния сюжет, който са подготвили сценаристите. Няма как да е живот. Това е изкуствена среда. Факт е, че вътре сме живи хора, които сме себе си. Редакторите ни показват по някакъв субективен начин, а всеки зрител ни възприема коренно различно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

peter.angelinov

преди 11 години

Каква Стойка бе, набедената актриса дето преиграва всичко, тя ли да спечели !? Още 15 години да ходи на логопед пак ще си остане Стойка "пипирудата" ! Панайот ако беше останал още два дена ,тая щеше да пътува към Карлуково !!! Нед е човекът....!!!

62

До 73

преди 11 години

Ти па да не би да ч*каш Кейт Мос? :) Трътлеста била... хахаха

61

Патриот

преди 11 години

Тва джудже трътлесто кой го набеди за красавица ??!!

fallback