63

peter.angelinov

преди 11 години

Каква Стойка бе, набедената актриса дето преиграва всичко, тя ли да спечели !? Още 15 години да ходи на логопед пак ще си остане Стойка "пипирудата" ! Панайот ако беше останал още два дена ,тая щеше да пътува към Карлуково !!! Нед е човекът....!!!

62

До 73

преди 11 години

Ти па да не би да ч*каш Кейт Мос? :) Трътлеста била... хахаха

61

Патриот

преди 11 години

Тва джудже трътлесто кой го набеди за красавица ??!!

60

Номиниращ

преди 11 години

Аз искам стойката ми на GPS-а в колата да спечели! Повече работа върши, и е по-умна от всички в тая ***, наречена Биг Брадър

59

Анонимен

преди 11 години

Аз пък искам ЛЕСТЕР да спечели Биг Брадър !Той беше единствения, който се чувстваше горд когато облякоха българските войнишки униформи и при чуването на химна ни.

58

Анонимен

преди 11 години

Боби я вижда по-отблизо, нека той да каже.

57

13

преди 11 години

Защо изкарвате Стойка "шизофреничка"? Че кой нормален ще ги издържи трите простачки със самочувствие на ВИП-персони? А те не спряха и да я обиждат. В този сезон залагат на пошлото, простотията и конфликтите.

56

Анонимен

преди 11 години

Цеце е травестит.

55

Кьорав електорат!

преди 11 години

Кьоравата народонаселение, не може да върже две и две! 1. Как нито една медия до сега не намери поне една официална снимка от участия на Манекенката ЦеЦе в модно ревю?2. Как нито една медия не публикува нито едно интервю или статия за професионалния или личния живот на Известната Македонска Моделка ЦеЦе?3. Как така нито една медия, журналист или зрител не попита защо ЦеЦе има ясно изразената костно-склелетна структура на ... мъж?4. Защо никой не попита дали ЦеЦЕ е ... транссексуален хибрид?!

54

Анонимен

преди 11 години

абе ай ся, никой не ми харесва и за никой няма да гласувам. не знам дали е манипулиран вота и дали ще бъде, ама трябва да се избере най-малкото зло. давайте колата на един от макетата, да палят подметките и да си заминават там от където са дошли и да се свършва с тая поза

53

??

преди 11 години

Само-удововолство, безделие и скука, загуба не един миг от живо.

52

werti

преди 11 години

Четете пост 40 :) :) :)

51

Анонимен

преди 11 години

как искам да я спечеля тая Лили.

50

werti

преди 11 години

Лиляната е голяма пр**ня. След 5 год. няма да се котира, защото идва ред на нови свежи и по-хубави девойки и тогава ще видим дали ще е такава кипра и дали ще хваща декиш фръцкането й.Ужас! Стойка лудата ще е победител с "възвишените" си налудности, злоба и позьорство! Всенародна любимка! След като Биг Брадър направи за посмешище близначките, като изтъкна и заложи изцяло на слабите им страни,сега е ред да ни превърне нас в ***. Защото "зрителите ще изберат" победителя - Стойка гадината.

49

Биг

преди 11 години

Едно е да искаш, друго е да можеш....... Бечлимни моми и скандалджийки народа не обича.

48

Стойка

преди 11 години

Не виждам за какво си хабим писането тук, като е тоооолкова явно как от Нова телевизия толерират Стойка. Не си струва човек да праща смс-и след като предварително се знае кой ще е победителя. Не да ми казват че тризначките излетели с рекордните 80 и няколко си процента и да си мислят, пък Стойка се радва на всенародната любов

47

Гошо Тъпото

преди 11 години

До Ерген: Няма...лоша жена,има лоши...пилоти-ергени,дето не могат да намерят...пистата,за кацане.

46

Киро

преди 11 години

Този сезон Брадъра се изложи тотално ! Ако иска да възсанови реномето си на гледано и за в бъдеще шоу,да вземе да изгони всички,които останаха в къщата, да повика Пацо,който да бъде обявен ца Почетен победител и да му дават джипката,да повози малко на кака Стойка Пипирудката !

45

Анонимен

преди 11 години

СТОЙКА Е *** С П..ТКАЦЕЦЕ КРИВОКРАКА -ГРОЗНА -***-МАКЕДОНСКА *** .А МЕРСИ НЕМА НУЖДА ОТ ТАКИВA ВАМПИРИ

44

Ерген

преди 11 години

До мъжете: Коя искате за жена? + Цеце, - Стойка. До майките: Коя искате за снаха? + Цеце, - Стокйа.