Стив Джобс е един от тях и той успя да промени света. Снимка: Reuters
fallback

В последните години е много модерно между знаменитостите в Холивуд да осиновяват деца, особено цветнокожи и от далечни, бедни региони.

Но знаете, ли че някои от доста популярните личности в света на шоубизнеса също са били осиновени като малки от своите родители?

Повечето от тях са известни актьори, музиканти, а някои от тях като изобретателя Стив Джобс, например, направо промениха хода на съвременния живот.

В света на осиновяването и приемната грижа участват индиректно много актьори, спортисти, политици и т.н.

Не е задължително осиновителите на едно дете да нямат кръвна връзка с него. Често баби и дядовци, чичовци и лели с желание поемат грижата за малкото момче или момиче.

Направихме ви списък с десет от най-популярните и разпознаваеми имена в съвременното общество, които не са израснали под опеката на своите биологични родители, но пак са пожънали успех в живота. Сред тях са Мерилин Монро, която е прекарала част от детството си в различни сиропиталища, великият Джон Ленън, бившата най-добра приятелка на Парис Хилтън - Никол Ричи.

Останалите вижте в нашата галерия!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 11 години

Скоро тия от Епъл ще патентоват въздуха и водата и тогава ще ги видите какви ''изобретатели'' са.Изобретили са само мощните адвокатски кантори,нищо повече.Действително промениха живота на хората-убедиха ги да плащат скъпо,за продукти със същото качество,ама с бял цвят...А и като цяло доста ненужни,ама нали са'куул''.Големи изобретатели,ама на нови начини за изкарване на пари от балъци

15

Анонимен

преди 11 години

"Осиновените деца на Холивуд""Стив Джобс е един от тях и той успя да промени света. "МОЛЯ?! Стив Джобс бил дете на Холивуд. Направо ме изумявате с глупостите, които пишете.

14

interview

преди 11 години

потърсете в youtube изгубеното интервю на Стив Джобс и изобщо интервюта с него и ще разберете повече за самия човек - наистина забележителна личност. Иначе продуктите наистина са им скъпички.

fallback