16

Анонимен

преди 11 години

Скоро тия от Епъл ще патентоват въздуха и водата и тогава ще ги видите какви ''изобретатели'' са.Изобретили са само мощните адвокатски кантори,нищо повече.Действително промениха живота на хората-убедиха ги да плащат скъпо,за продукти със същото качество,ама с бял цвят...А и като цяло доста ненужни,ама нали са'куул''.Големи изобретатели,ама на нови начини за изкарване на пари от балъци

15

Анонимен

преди 11 години

"Осиновените деца на Холивуд""Стив Джобс е един от тях и той успя да промени света. "МОЛЯ?! Стив Джобс бил дете на Холивуд. Направо ме изумявате с глупостите, които пишете.

14

interview

преди 11 години

потърсете в youtube изгубеното интервю на Стив Джобс и изобщо интервюта с него и ще разберете повече за самия човек - наистина забележителна личност. Иначе продуктите наистина са им скъпички.

13

Анонимен

преди 11 години

В крайна сметка се случва с всеки това, което му е писано.

12

Анонимен

преди 11 години

Стив Джобс няма нищо общо с Холивуд. Освен това не е изобретател, а маркетингов играч. Не кликайте на линка, защото макар да не се казва явно, той води към малоумния сайт на тИАлото, където можете да прочетете още такива идиотизми.

11

10

преди 11 години

10, Приемните родители на Джобс са били по-скоро бедни, но са обещали на биологичната му майка да завърши висше. Дали са по-голяма част от спестяванията си за да може той да попушва тревица и да пеца каки в Университет.

10

:)

преди 11 години

Днес.бегето се правят на тарикати. Пускат въдичката с думичките Холивуд и снимка на Джобс и чакат баламурниците да им "влязат в тялото".

9

Анонимен

преди 11 години

Всъщност приемните родители на Джобс са заможни хора, които му осигуряват нормално детство и образование в добър колеж. Това че той не го завършва е негов избор, а не лоша съдба. С една дума - далеч не е бил за опалкване. Пък и тая нелепа гръмка фраза - "Променил света"?! Какво толкова е променил? Аааа...да, направи Андроид водеща ОС из телефоните, защото ако не беше иОС, андроида нямаше с какво да се мери :)

8

WTF?????

преди 11 години

"изобретателя Стив Джобс" ?!?!?!Какво точно е изобретил Джобс ? Нова техника за хващане на шарани?

7

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

От кога Стиж Джобс има общо с холивуд? Кой д*исаджията си е смукал това от пръстите? Стив Джобс е един пладнешки моженик продаващ корейски телефони за луди пари в лъскава пласмасова опаковка. Зомбясва селските бекове да ги тресе гъзарията още повече, срещу съответната сумаП.С. нито ще влизам в разни Тела нито те ще влизат в мен. Полвайте си ги тия фетиши с здраве

6

Анонимен

преди 11 години

НЯМА ДА ВЛЯЗА В tialoto!!! НЯМА!! НЯМА!! НЯМА!! НЯМА!! НЯМА!! НЯМА!! НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!

5

жоро

преди 11 години

И какво общо има между Холивуд и Стив Джобс? Да не говорим и за правописните грешки...

4

Анонимен

преди 11 години

Ufff. Pyrwo Steve *** nqma ni6to ob6to s Hollywood!!! Wtoro nau4ete malko fakti za istoriqta mu i togawa go bogoslawqjte. Nqmam dumi kolko sa wi prosi statiite i jurnalist4etata, koito gi sy4inqwat.

3

Анонимен

преди 11 години

Стив Джобс ...чак пък да е променил хода на съвременния живот...нека малко по-скромно във величаенето,направил е добра ,,далавера'' за много кинти-нищо повече

2

pantudi

преди 11 години

Местим

1

hahhaha

преди 11 години

и той успя да промени света ???????? Как , като го научи да продава скъпи играчки ли ....................................................